Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pytanie laika

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich

Mam nadzieje że mnie nikt nie skarci za moje pytanie a brzmi ono:

Czy może mi się coś stac z głośnikami przód hertz dcx 130 tył pionier ts g160 przy podłączeniu pod jakies badziewne radio clatronica ? Wygłuszenie będzie w przyszłości oraz zmiana radia ale na dzien dzisiejszy nie mam tyle hajsu i nie wiem czy kombinowac z jakims małym wzmacniaczem czy to olac. ( wiem ze rewelacji zadnej nie mam ale nie chce zeby cos sie popalilo, ponieważ sprzęt chcę w niedalekiej przyszłości podarowac bliskiej osobie która w ogole nie ma audio. Z góry dzięki za niezlinczowanie smile.gif Pozdrawiam

Napisano

> Witam wszystkich

> Mam nadzieje że mnie nikt nie skarci za moje pytanie a brzmi ono:

> Czy może mi się coś stac z głośnikami przód hertz dcx 130 tył pionier ts g160 przy podłączeniu pod

> jakies badziewne radio clatronica ? Wygłuszenie będzie w przyszłości oraz zmiana radia ale na

> dzien dzisiejszy nie mam tyle hajsu i nie wiem czy kombinowac z jakims małym wzmacniaczem czy

> to olac. ( wiem ze rewelacji zadnej nie mam ale nie chce zeby cos sie popalilo, ponieważ

> sprzęt chcę w niedalekiej przyszłości podarowac bliskiej osobie która w ogole nie ma audio. Z

> góry dzięki za niezlinczowanie Pozdrawiam

Nic sie stać nie powinno smile.gif A juz na pewno sie nie spali jak podłaczysz glosniki pod samo radio. Chyba ze cos z radiem jest nie tak.

Napisano
  • Autor

> Nic sie stać nie powinno A juz na pewno sie nie spali jak podłaczysz glosniki pod samo radio.

> Chyba ze cos z radiem jest nie tak.

radio po prostu działa i nic więcej smile.gif

A pytam, ponieważ słyszę lekkie buczenie czy też trzeszczenie(charczenie) w przednich głośnikach i to mnie niepokoi frown.gif

Napisano

Na niskim poziomie głośności też trzeszczą???

Możliwe, że głośniki mają zniszczone zawieszenie górne.......

No chyhba, że słuchasz na max-a to wtedy też będą charczeć, trzeszczeć, ponieważ radio nie wysteruje ich tymi ~30 watami wink.gif

Napisano
  • Autor

> Na niskim poziomie głośności też trzeszczą???

> Możliwe, że głośniki mają zniszczone zawieszenie górne.......

> No chyhba, że słuchasz na max-a to wtedy też będą charczeć, trzeszczeć, ponieważ radio nie

> wysteruje ich tymi ~30 watami

Głośniki mają miesiąc więc wykluczam jakieś uszkodzenia a radio jak będzie miało 15 w rms-ie to będzie super, dlatego się zastanawiam czy przed zmianą radia nie kupić jakiegoś małego wzmacniacza dla tych głośniczków? Zawsze przydać się może na przyszłość tylko nie wiem ile takie coś kosztuje i z czym to się je ?

Dzięki za odpowiedzi smile.gif

Napisano

> radio po prostu działa i nic więcej

> A pytam, ponieważ słyszę lekkie buczenie czy też trzeszczenie(charczenie) w przednich głośnikach i

> to mnie niepokoi

a czy masz dobrze podpięte głośniki? + go + i - do - ??

Napisano
  • Autor

> a czy masz dobrze podpięte głośniki? + go + i - do - ??

Hmm... powinno być dobrze tak myślę smile.gif miałem mały problem bo nie wiedziałem czy ten cienki to plus czy minus smile.gif na innym forum mieli różne zdania :/ mogę spróbować zmienić kabelki ale uważam że mam dobrze podłączone. Ponoć te podłączenie kabli ma wpływ na zasysanie lub wypychanie membrany, jeżeli się mylę to sory i proszę o poprawkę wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.