Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tarcze + klocki z alegro...

Featured Replies

Napisano

Ktoś posiada taki zestawik ?

Jeśli tak to jak się sprawdza ? Muszę coś taniego kupic bo cały układ się posypał i wydatków masa...

Napisano

Takiego zestawu nie znam, ale czy warto kombinować skoro za ok. 130zł można kupić świetny, doskonale znany i szeroko polecany zestaw Brembo + Ferodo? Zestaw dajcy rade nawet w mocych autach, mam taki i szczerze polecam, daje rade !

http://www.allegro.pl/item1034824075_tarcze_brembo_klocki_ferodo_fiat_seicento_punto.html

Napisano
  • Autor

138+18 wysyłka= 156, wiec ponad 50 zł więcej a w momencie gdy musiałem wymienić przednie przewody hamulcowe a jutro jade wymieniać pozostałe to zawsze coś...

Potrzebuje tarcze, które nie pokrzywia się w byle kałuży i klocki, które nie będą piszczały i hamowały przy normalnej jeździe- to 900 jest a nie monster wink.gif

Poza tym auto głównie stoi i rdzewieje, więc się niema co napinać...

Napisano

> 138+18 wysyłka= 156, wiec ponad 50 zł więcej a w momencie gdy musiałem wymienić przednie przewody

> hamulcowe a jutro jade wymieniać pozostałe to zawsze coś...

> Potrzebuje tarcze, które nie pokrzywia się w byle kałuży i klocki, które nie będą piszczały i

> hamowały przy normalnej jeździe- to 900 jest a nie monster

> Poza tym auto głównie stoi i rdzewieje, więc się niema co napinać...

Co to jest 50zł za nieporównywalnie lepszy zestaw?

Napisano

> Bierz Brembo a nie pożałujesz

Dokładnie. Inny zestaw nie wchodzi w grę wink.gif

Napisano
  • Autor

> Bierz Brembo a nie pożałujesz

Brembo miałem, były ok, zjechały się jak inne, ferodo zawsze uzywałem, ale właśnie spaliłem prawie nówki i pytam o opinie o konkretnie wskazanych w linku

WIDZĘ, ŻE CIEZKO UZYSKAĆ ODPOWIEDŹ NA KONKRETNE PYTANIE , WIĘC ZA WSZELKIE RADY " BIERZ BREMBO" BARDZO KOLEGOM DZIEKUJE I PROSZĘ WYŁĄCZNIE O WYPOWIEDZI OSÓB ( ZAKŁADAJĄC, ŻE SĄ TAKIE...) KTÓRE Z PREZENTOWANYM ZESTAWEM MIAŁY DOCZYNIENIA.

Napisano

> Brembo miałem, były ok, zjechały się jak inne, ferodo zawsze uzywałem, ale właśnie spaliłem prawie

> nówki i pytam o opinie o konkretnie wskazanych w linku

> WIDZĘ, ŻE CIEZKO UZYSKAĆ ODPOWIEDŹ NA KONKRETNE PYTANIE , WIĘC ZA WSZELKIE RADY " BIERZ BREMBO"

> BARDZO KOLEGOM DZIEKUJE I PROSZĘ WYŁĄCZNIE O WYPOWIEDZI OSÓB ( ZAKŁADAJĄC, ŻE SĄ TAKIE...)

> KTÓRE Z PREZENTOWANYM ZESTAWEM MIAŁY DOCZYNIENIA.

Jak jeździsz mega spokojnie to jak spaliłeś klocki?

A PeeSem ostatnio kupowałem swojej hamulce i też mówiła, że ona nie potrzebuje takich, że są za dobre dla niej. Czy droga hamowania może być za krótka? Co to w ogóle za tok rozumowania? To nie jest wyczynowy zestaw tylko zamiennik oryginałów dobrej jakości który nie zawiedzie użytkownika po wjechaniu w trakcie hamowania w kałużę na przykład.

Ja osobiście miałbym do Ciebie Kolego duży żal jakbyś mi wjechał w tyłek tylko z powodu oszczędności 50zł.

Napisano
  • Autor

tłoczki były zblokowane i się sfajczyły

Napisano

No więc błąd człowieka eksploatującego auto, prościej mówiąc zaniedbanie smile.gif

Napisano

> tłoczki były zblokowane i się sfajczyły

chyba kazde hamulce by sie zjaraly w takich warunkach...

Napisano

> Brembo miałem, były ok, zjechały się jak inne, ferodo zawsze uzywałem, ale właśnie spaliłem prawie

> nówki i pytam o opinie o konkretnie wskazanych w linku

>

Mały OT: też dzis coś spaliłem - hamowanie 190-0 zlosnik.gif

Chyba tarcze powiedziały 30.GIFzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> chyba kazde hamulce by sie zjaraly w takich warunkach...

Myslę, że tak - nie umniejszam ferodo- są dobre bo jak napisałem juz kilkukrotnie je montowałem i było ok tylko teraz na szybko alternatywnie czegos niedrogiego potrzebuje- stąd ten zestaw z alegro...

Tłoczki juz mam wymienione tylko, że okazało sie, że przednie przowody sztywne przegniły- przy testowaniu oba poszły- zostały wymienione , tylne tez miejscami zżarte są i strach pedał mocniej cisnąć...

Dzis już auto do warsztatu zawiozłem i sie za te przewody biorą...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.