Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wymiana pompy seicento 1,1

Featured Replies

Napisano

Witam wszytskich.Przymierzam się jutro do wymiany pompy hamulcowej w moim seicento.Czy są z tym jakieś problemy i czego się wystrzegać by zrobić to szybko i dobrze?Dodam ,że wymiana jest ostatnim elementem z układu hamulcowego jaki pozostał mi w tym aucie (oprócz serva).Wymieniłem już zaciski tłoczki,także tarcze i bębny,przewody gumowe również są nowe.Nie ma ubytków ani wycieków płynu a.................no właśnie,blokuje mi hamulce,tak jakby układ się zapowietrzał.Mam nadzieję że to wina pompy?Doradźcie coś,jeśli już to przeżyliście wink.gif

Napisano

musisz odkręcić przewody hamulcowe idące od pompy, a do tego potrzeba dobrego klucza. Dodatkowo przyda Ci się strzykawka by wyciągnąć płyn hamulcowy z zbiorniczka który musisz zdemontować. Zbiorniczek nie jest przykręcony tylko włożony na ciasno także musisz go wyrwać lub coś w tym stylu. No i po skończonym zabiegu trzeba odpowietrzyć układ hamulcowy

Napisano
  • Autor

> potwierdzam u mnie delphi po roku powiedziała

Dzięki za info odnośnie pomp,będę się wystrzegał,choć dziwi mnie tak drastyczne obniżenie jakości dość dobrej firmy jaką jest delphi passed_out.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.