Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

dach seicento

Featured Replies

Napisano

witam mam pytanie odnośnie wymiany dachu w seicento czy trzeba go wycinać na słupkach czy istnieje możliwość obciecia go na tych dwoch gumach co idą po boku dachu jest to dla mnie wazna informacja poniewaz jak obetne na slupkach to mam malowanie prawie calego samochodu z gory dzieki

Napisano

> witam mam pytanie odnośnie wymiany dachu w seicento czy trzeba go wycinać na słupkach czy istnieje

> możliwość obciecia go na tych dwoch gumach co idą po boku dachu jest to dla mnie wazna

> informacja poniewaz jak obetne na slupkach to mam malowanie prawie calego samochodu z gory

> dzieki

jezel idforwiesz logicznie myslacego blacharza to da sie. Ale to bedzie kosztowało

Napisano

> witam mam pytanie odnośnie wymiany dachu w seicento czy trzeba go wycinać na słupkach czy istnieje

> możliwość obciecia go na tych dwoch gumach co idą po boku dachu jest to dla mnie wazna

> informacja poniewaz jak obetne na slupkach to mam malowanie prawie calego samochodu z gory

> dzieki

z tego co pamietam to sie da-trzeba rozwiercić zgrzewy pod tymi gumami i od środka,co są jako wzmocnienia wewnątrz auta.troche czasochłonne i potrzebne dobre wiertła,bo jak rozwiercałem błotnik tył,to kilka wierteł powiedziało 30.GIF

Napisano
  • Autor

a więc da się coś takiego zrobić czy macie może jakieś namiary na kogoś kto może takie coś zrobić?? w okolicach bielska i ile mniej wiecej bedzie to kosztowało ??sama robota bo dach bym sobie kupił

Napisano

> z tego co pamietam to sie da-trzeba rozwiercić zgrzewy pod tymi gumami i od środka,co są jako

> wzmocnienia wewnątrz auta.troche czasochłonne i potrzebne dobre wiertła,bo jak rozwiercałem

> błotnik tył,to kilka wierteł powiedziało

bo do tego są rozwiertaki specialnie a nie wiertła rotfl.gif

Napisano

> bo do tego są rozwiertaki specialnie a nie wiertła

ale jak sie pracuje w warsztacie,gdzie masz wszystko zrobić po taniości,to nikt nie będzie w różne cuda inwestował:P

>czy macie może jakieś namiary na kogoś kto może takie coś zrobić?? w okolicach bielska i ile mniej wiecej bedzie to kosztowało ??sama robota bo dach bym sobie kupił

szczerze to nie wiem kto by się podjął,ale ogółem myślę,że musiałbyś sobie zsumować ile kosztuje wycięcie szyby,wymiana elementu i poskładanie na nowo... myślę,że nie więcej niż 500zł... napewno powinni Ci to zrobić w mniejszych warsztatach,bo tam często takie rzeczy rzeźbią

Napisano

są rozwiertaki do zgrzewów i ładnie i szybko to wtedy idzie, sam takich używam 893goodvibes.gif

a gdzie tu ta taniość jak masz użyć masę wierteł zamiast jednego frezu do zgrzewów? 270751858-jezyk.gif

> ale jak sie pracuje w warsztacie,gdzie masz wszystko zrobić po taniości,to nikt nie będzie w różne

> cuda inwestował:P

> szczerze to nie wiem kto by się podjął,ale ogółem myślę,że musiałbyś sobie zsumować ile kosztuje

> wycięcie szyby,wymiana elementu i poskładanie na nowo... myślę,że nie więcej niż 500zł...

> napewno powinni Ci to zrobić w mniejszych warsztatach,bo tam często takie rzeczy rzeźbią

Napisano

> są rozwiertaki do zgrzewów i ładnie i szybko to wtedy idzie, sam takich używam

> a gdzie tu ta taniość jak masz użyć masę wierteł zamiast jednego frezu do zgrzewów?

jest na to sposób:P obecnie rozwiercam jednym wiertłem nawet połowe tego co rozwiercałem w seju-wiertło po rozwierceniu kilku zgrzewów chłodzę wkładając je do oleju.wytrzymuje o wiele więcej niż normalnie;P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.