Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aveo 2010 tylko z silnikami 1.2

Featured Replies

Napisano

Witam

Dzisiaj z nudow wszedlem na strone chevroleta i przegladalem sobie cenniki AVEO rocznik 2010 (3D,4D i 5D) i zauwazylem ze beda dostepne tylko z silnikami 1.2 - czyzby 1.4 malo kto kupywal czy cos innego ?

Napisano

> Witam

> Dzisiaj z nudow wszedlem na strone chevroleta i przegladalem sobie cenniki AVEO rocznik 2010 (3D,4D

> i 5D) i zauwazylem ze beda dostepne tylko z silnikami 1.2 - czyzby 1.4 malo kto kupywal czy

> cos innego ?

jest nowy 1,2 16v i chyba to bazowy silnik

1,4 8v został wycofany

1,4 16v chyba w ful - wypas wersji ostatnio widziałem

Napisano
  • Autor

> jest nowy 1,2 16v i chyba to bazowy silnik

> 1,4 8v został wycofany

> 1,4 16v chyba w ful - wypas wersji ostatnio widziałem

ale ja mowie o cenniku na rocznik 2010 - tam sa tylko z silnikiem 1.2 - nie ma juz 1.4

Napisano

> ale ja mowie o cenniku na rocznik 2010 - tam sa tylko z silnikiem 1.2 - nie ma juz 1.4

no wcale się im nie dziwie że go wycofali z PL rynku 1,4

cena od 47 - 55 tys. zł faint.gif

bym musiał na głowę upaść żeby tyle dać za aveo.

Napisano

W Niemczech nadal jest LS to 1.2 a LT 1.4. Wiec chyba u nas zrezygnowali, bo sprzedaz byla znikoma.

Napisano

> Witam

> Dzisiaj z nudow wszedlem na strone chevroleta i przegladalem sobie cenniki AVEO rocznik 2010 (3D,4D

> i 5D) i zauwazylem ze beda dostepne tylko z silnikami 1.2 - czyzby 1.4 malo kto kupywal czy

> cos innego ?

Znikoma sprzedaz to po co miec w ofercie?

Napisano
  • Autor

> Znikoma sprzedaz to po co miec w ofercie?

ale do wersji sedan 1.4 w sam raz , bo 1.2 raczej za slaby jak sie zaladuje owy bagaznik i rodzinke sie wsadzi do auta

Napisano

> ale do wersji sedan 1.4 w sam raz , bo 1.2 raczej za slaby jak sie zaladuje owy bagaznik i rodzinke

> sie wsadzi do auta

Tak ale z 1.4 byl dosc bogato wyposazony i cena odstraszala. Nie jestem tez pewien czy gaz moznabylo montowac.

Napisano
  • Autor

zauważyłem także, ze nie będzie wersji najbogatszej czyli LT - zapomnimy o światłach przeciwmgielnych, spoilerze , elektrycznie otwieranych szybach z tylu, skórzanej kierownicy , felgach aluminiowych, klimatyzacji automatycznej, itp

Napisano

> zauważyłem także, ze nie będzie wersji najbogatszej czyli LT - zapomnimy o światłach

> przeciwmgielnych, spoilerze , elektrycznie otwieranych szybach z tylu, skórzanej kierownicy ,

> felgach aluminiowych, klimatyzacji automatycznej, itp

Szkoda, ale to juz koncowka produkcji. w 2011 bedzie nowy model naprawdopodobniej taki:

2011-Chevrolet-Aveo-RS-Concept-450.jpg

2011-chevrolet-aveo-interior.jpg

Napisano

> Szkoda, ale to juz koncowka produkcji. w 2011 bedzie nowy model naprawdopodobniej taki:

Nie najprawdopodobnie tylko na pewno. Swiatla przednie beda tylko troche inne w wersji standardowej

Napisano

> Nie najprawdopodobnie tylko na pewno. Swiatla przednie beda tylko troche inne w wersji standardowej

Ale to jest wersja sport czy jakos tak, "normalne" pewnie inne bedzie.

Napisano

> ciekawie jakie ceny beda tego cuda

IMHO podobne do obecnego.

Napisano

> Nie najprawdopodobnie tylko na pewno. Swiatla przednie beda tylko troche inne w wersji standardowej

te zegary jakieś takie sparkowate mi nie leżą

Napisano

> te zegary jakieś takie sparkowate mi nie leżą

To ma byc wesole auto do miasta za polowe ceny nudnego vw polo. Wiec z przytupem zrobione. A tak powaznei to mila odmiana ok.gif

Ja bym sie raczej przyczepil do innych krat wylotow powietrza po srodku i po bokach

2011-chevrolet-aveo-interior.jpg

Chociaz to mnie troche przeraza crazy.gif

spyshot-next-generation-2010-2011-chevrolet-aveo-interior-shot-2.jpg

Napisano

> To ma byc wesole auto do miasta za polowe ceny nudnego vw polo. Wiec z przytupem zrobione. A tak

> powaznei to mila odmiana

> Ja bym sie raczej przyczepil do innych krat wylotow powietrza po srodku i po bokach

> Chociaz to mnie troche przeraza

w sumie kwestia gustu jeden woli matkę drugi córkę wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.