Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Choinka i dyskoteka czyli światła

Featured Replies

Napisano

Dzieje się tak kiedy włączam lewy migacz to tylne lewe mijania mruga na zmiane z kierunkowskazem, na zegarach wtedy podświetla się lekko ikonka przeciwmgielnych. Jak pozałączam wszystko to wtedy jest prawdziwe party jedne przygasają inne mrugają.

Przód wszystko ok

Przeglądałem szukajke i przyczyna to głównie zaśniedziałe styki , kostki

Styki przy lampach przeczyściłem i nic, żarówki dałem inne i to samo, bezpieczniki wszysstkie dobre , pytanie mam jak chodzi o kostki w kolumnie kierownicy która to jest ta odpowiadająca za światła ?

15337247802482234083.jpg

11411675427381849916.jpg

88014320324937546394.jpg

97150025761490518703.jpg

11189291951572793727.jpg

Napisano

sprawdź masę przy tylnich lampach, pod wykładziną, znajdziesz bez problemu

GP

Napisano

Poczytaj sobie jeszcze ten watek ok.gif niedawno ktoś tez miał problem z masą w światłach ok.gif

Napisano

> Dzieje się tak kiedy włączam lewy migacz to tylne lewe mijania mruga na zmiane z kierunkowskazem,

> na zegarach wtedy podświetla się lekko ikonka przeciwmgielnych. Jak pozałączam wszystko to

> wtedy jest prawdziwe party jedne przygasają inne mrugają.

> Przód wszystko ok

> Przeglądałem szukajke i przyczyna to głównie zaśniedziałe styki , kostki

> Styki przy lampach przeczyściłem i nic, żarówki dałem inne i to samo, bezpieczniki wszysstkie dobre

> , pytanie mam jak chodzi o kostki w kolumnie kierownicy która to jest ta odpowiadająca za

> światła ?

Miałem u siebie dokładnie taką samą sytuację, wydaje mi się, że w końcu wygrałem zlosnik.gif

Ale po kolei:

Zacznij od styków na lampach - do kostek dostaniesz się po zdjęciu wykładziny, do styków od strony lampy najłatwiej zdejmując klosz i wysuwając całą płytkę. Na obydwóch lampach za masę odpowiada skrajny pin mający bliżej do wolnego miejsca. Oprócz tego stanadard tj. odkręcić i wyczyścić punkt biorący masę z nadwozia.

Wszystko (oprócz kostek na przewodach) potraktować papierem ściernym z wyczuciem, następnie podoginać styki w kostkach na przewodach, prysnąć kontaktem i będzie banglać zlosnik.gif

Pozdr

Napisano

o ile dobrze pamiętam to w żółtej kostce dwa przewody są grubsze i one są od świateł mijania i drogowych, obok gdzieś jest od pozycyjnych (3 foto)

Napisano
  • Autor

> Miałem u siebie dokładnie taką samą sytuację, wydaje mi się, że w końcu wygrałem

> Ale po kolei:

> Zacznij od styków na lampach - do kostek dostaniesz się po zdjęciu wykładziny, do styków od strony

> lampy najłatwiej zdejmując klosz i wysuwając całą płytkę. Na obydwóch lampach za masę

> odpowiada skrajny pin mający bliżej do wolnego miejsca. Oprócz tego stanadard tj. odkręcić i

> wyczyścić punkt biorący masę z nadwozia.

> Wszystko (oprócz kostek na przewodach) potraktować papierem ściernym z wyczuciem, następnie

> podoginać styki w kostkach na przewodach, prysnąć kontaktem i będzie banglać

> Pozdr

ok będe postępował tak jak piszesz , dzięki

Napisano
  • Autor

> o ile dobrze pamiętam to w żółtej kostce dwa przewody są grubsze i one są od świateł mijania i

> drogowych, obok gdzieś jest od pozycyjnych (3 foto)

a wiesz która kostka to kierunki ?

Napisano
  • Autor

Udało się, przeczyściłem wszystko co możliwe było , podociskłem blaszki i chyba masa nie stykała teraz jest gitara

dzięki za pomoc 20.GIF

Napisano

> Udało się, przeczyściłem wszystko co możliwe było , podociskłem blaszki i chyba masa nie stykała

> teraz jest gitara

> dzięki za pomoc

Nie ma sprawy, polecamy się na przyszłość zlosnik.gif u siebie najpierw nie wiedziałem, że można płytki z żarówkami wyciągnąć i pomogło na dwa tygodnie tylko, teraz już jest SUPERRR zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.