Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gaz

Featured Replies

Napisano

Właśnie przed chwilą odebrałem z warsztatu CC z nowo założonym gazem. Zobaczymy jak będzie się spisywał. Ma ktoś doświadczenia tego typu?

Napisano

> Właśnie przed chwilą odebrałem z warsztatu CC z nowo założonym gazem. Zobaczymy jak będzie się

> spisywał. Ma ktoś doświadczenia tego typu?

o jakiego typu doswiadczenia ci chodzi hmm.gif

Napisano

> Właśnie przed chwilą odebrałem z warsztatu CC z nowo założonym gazem. Zobaczymy jak będzie się

Taaaaaaa shocked.gif 700 na beznynie nie jedzie, a co dopiero z gazem zlosnik2.gif

Napisano

He he wiem coś na ten temat, mój poprzedni CC był na gazie 700ka. Jak jechałem pod górę to trza było biegi redukować. Szkoda słów.

Napisano

> He he wiem coś na ten temat, mój poprzedni CC był na gazie 700ka. Jak jechałem pod górę to trza

> było biegi redukować. Szkoda słów.

hmm.gif w kazdym aucie jadac pod gore trzeba redukowac hehe.gif to raczej nie wina gazu

Napisano

> w kazdym aucie jadac pod gore trzeba redukowac to raczej nie wina gazu

trzeba trzeba ale nie każde auto tak traci na mocy jak 700 zeby.GIF

Napisano

> trzeba trzeba ale nie każde auto tak traci na mocy jak 700

wiesz co 700 z gazem czy bez mocna nie jest.

Napisano
  • Autor

zobaczymy jak będzie dziś nie czułem znaczącej różnicy a do szybszej jazdy mam auto grinser006.gif tu chodzi o koszt dojazdu do pracy 30 km w jedną stronę

Napisano

> zobaczymy jak będzie dziś nie czułem znaczącej różnicy a do szybszej jazdy mam auto tu chodzi o

> koszt dojazdu do pracy 30 km w jedną stronę

niektorzy ludzie tego nie rozumieja przyzwyczaj sie oslabiony.gif

Napisano

> zobaczymy jak będzie dziś nie czułem znaczącej różnicy a do szybszej jazdy mam auto tu chodzi o

> koszt dojazdu do pracy 30 km w jedną stronę

zaswieciła mi sie rezerwa na stałe zalałem 60zł 95. przejchałem 200KM i i jeszcze sie nie zaświeciło co prawda już nie dużo brakuje smile.gif

Napisano

> niektorzy ludzie tego nie rozumieja przyzwyczaj sie

dokładnie, 700 można traktować tak jak mówicie nie da rady oczekiwać od tego nie wiadomo czego. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

czyli średnia na 100 km 6,3 l. co daje 100 km za 30 zł na 30 zł na gazie zrobię ponad 200 km czyli różnica dwukrotna

Napisano

> czyli średnia na 100 km 6,3 l. co daje 100 km za 30 zł na 30 zł na gazie zrobię ponad 200 km czyli

> różnica dwukrotna

nie zrobisz 200km chyba ze jezdzisz na kapelusza zeby.GIF

Napisano

> czyli średnia na 100 km 6,3 l. co daje 100 km za 30 zł na 30 zł na gazie zrobię ponad 200 km czyli

> różnica dwukrotna

ja za 45 zł robie ponad 300km bez wściekania się. gazu mi bierze 7l przy gazowaniu do 4 tys rpm (przy rozpędzaniu, wiadomo że cały czas silnika na takich obrotach nie trzymam tylko chwilowo)

Napisano
  • Autor

> nie zrobisz 200km chyba ze jezdzisz na kapelusza

liczę, że 7,5-8 weźmie zobaczymy po pierwszych km zlosnik.gif

Napisano

> nie zrobisz 200km chyba ze jezdzisz na kapelusza

Ja ze spalania tej 700 jestem narazie zadowolny napewno jak depniesz i gonisz to 170 KM ale te 200 w miare jako tako po mieście daje rade zlosnik.gif

Napisano

> mi 900 palila ok 8 litrow

powiem ci 700 a 900 jest róznica niebo a ziemia. Jednak na poczatek patrząc na ceny części do 700 są śmieszne. Jestem ciekawy ile takie 1.2 8-16V spalają po mieście i jak sie depnie bo kiedyś chciałbym swapa zrobic zlosnik.gif

Napisano

> Ja ze spalania tej 700 jestem narazie zadowolny napewno jak depniesz i gonisz to 170 KM ale te 200

> w miare jako tako po mieście daje rade

170KM w 700 nie wierze yikes.gif

Napisano

> chodzilo mi o to że 170-200 kilometrów za 60zł przejadę co w tym dziwnego ??

km nie KM 270751858-jezyk.gif

Napisano

> chodzilo mi o to że 170-200 kilometrów za 60zł przejadę co w tym dziwnego ??

Gdybyś napisał 170km (kilometrów) to nie byłoby w tym nic dziwnego, ale 170KM (koni mechanicznych) brzmiało bez sensu 270635636-JUMP2.gif ( coś jak letnie kołnierze z polotem-cytat z filmu zlosnik.gif )

Napisano

> Gdybyś napisał 170km (kilometrów) to nie byłoby w tym nic dziwnego, ale 170KM (koni mechanicznych)

> brzmiało bez sensu ( coś jak letnie kołnierze z polotem-cytat z filmu )

już wyjaśnione 20.GIF

Napisano

podepne sie do topic'u i powiem ze moja 900 seta spala 6.5 a 6.7 Pb przy normalnej jezdzie (no PSJ) i wlasnie zastanawiam sie nad gazem bo jak widze co sie z cena Pb dzieje to odechciewa sie zyc i tym bardziej jezdzic.Uwzam ze na dzien dzisiejszy to tylko LPG 20.GIF

Napisano

> niektorzy ludzie tego nie rozumieja przyzwyczaj sie

ano niektórzy mają cento do jazdy, inni do zabawy, a jeszcze inni traktują je jak ja skuterek (małe, oszczędne na dojazdy na małe odległości grinser006.gif )

Napisano

> Taaaaaaa 700 na beznynie nie jedzie, a co dopiero z gazem

jeszcze zalezy co rozumiesz przez słowo ''nie jedzie''

mielismy kiedys w firmie agenta na gazie - na dojazdy na budowe. jezdzilismy w 5 osob+ narzedzia i drabina na dachu, przez 3 lata zrobilismy prawie 500 tys km, i zadna gorka nie była mu straszna, ani nie miał tez zadnego remontu, tylko regulacje gazu.- jezdzi do dzis, tylko teraz jako van

Napisano

Od 2001r posiadam cc900 z gazem 1 generacji zlosnik.gif Jakieś 200kkm na gazie. Raz wymieniony parownik 1x elektrozawór paliwa i tyle. Na nopb już zapomniałem jak się jezdzi ona służy do zapalenia auta gdy jest mniej niż -15 w zimie zlosnik.gif

Jak zakładałem to mi ludzie mówili że po 20kkm zajie mi to silnik grinser006.gif

Pamiętam czasy jak za 20zł było do pełna zlosnik.gif

cc700 z gazem na dojazdy do roboty może być ale to będzie męczące wink.gif zwłaszcza włączanie się do ruchu bo o wyprzedzaniu to i na nopb możesz zapomnieć zlosnik.gif

Napisano

> powiem ci 700 a 900 jest róznica niebo a ziemia. Jednak na poczatek patrząc na ceny części do 700

> są śmieszne. Jestem ciekawy ile takie 1.2 8-16V spalają po mieście i jak sie depnie bo kiedyś

> chciałbym swapa zrobic

Kolo 8-9

Napisano
  • Autor

> cc700 z gazem na dojazdy do roboty może być ale to będzie męczące zwłaszcza włączanie się do

> ruchu bo o wyprzedzaniu to i na nopb możesz zapomnieć

ja mam cały czas z górki zlosnik.gif w dwie strony grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.