Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rajd Warmiński 2010

Featured Replies

Napisano

Wybieracie się na pod Olsztyńskie szuterki?? Sporo gości się zjechało na trening przed Polskim więc będzie co oglądać.

Ja z Badim w końcu debiutujemy więc jeśli ktoś będzie widział białego Puga 106 to machać... 893goodvibes.gif893goodvibes.gif893goodvibes.gif

Napisano

> Wybieracie się na pod Olsztyńskie szuterki?? Sporo gości się zjechało na trening przed Polskim więc

> będzie co oglądać.

> Ja z Badim w końcu debiutujemy więc jeśli ktoś będzie widział białego Puga 106 to machać...

jaka data rajdu?

Napisano

> Wybieracie się na pod Olsztyńskie szuterki?? Sporo gości się zjechało na trening przed Polskim więc

> będzie co oglądać.

> Ja z Badim w końcu debiutujemy więc jeśli ktoś będzie widział białego Puga 106 to machać...

to tego podlaskiego nie jechaliście?

Napisano
  • Autor

> to tego podlaskiego nie jechaliście?

No niestety, nie udało się.

Napisano
  • Autor

Prawie cali, ale zdrowi... 893goodvibes.gif893goodvibes.gif893goodvibes.gif

Rajdu niestety nie ukończyliśmy, bo ok. 1km przed metą ostatniego odcinka wypadliśmy z trasy i wylądowaliśmy w ogromnej kałuży, z której nawet nie było mowy, żeby wyjechać. Leżało w niej trochę kamieni i parę ściętych drzew więc niestety Pugowi się troszeczkę oberwało.

Co do samego rajdu ... tragedia. To co tam zobaczyłem po prostu mnie powaliło. Nawet na KJSach nie widziałem tak źle zorganizowanej imprezy. Zabezpieczenie ... jakie zabezpieczenie, tam czegoś takiego nie było. Na odcinki wjeżdżały samochody, safeciarze w ogóle nie wiedzieli co mają robić. O RD-3L lepiej w ogóle nie wspominać w kwestii organizacji. Sam fakt puszczenia nas po dwóch sekcjach RPP, w którym brało udział 11 gości z czego 9 w czterołapach, jest po prostu nie do wytłumaczenia. Efektem tego był nasz 2 OS, na ktrym po wejściu na szuter zawiesiliśmy się na koleinach (nie sami). Prawy amor też przestał pracować jak należy po tym odcinku. Po prostu dramat.

Zero kontaktu w trakcie rajdu z osobami odpowiedzialnymi za kontakt z uczestnikami. Po prostu jeden wielki bajzel na kołach.

Do tej pory nie wiemy jak rozstrzygnęła się sprawa drugiego odcinka, gdzie ktoś w poprzek trasy rozwiesił w kilku miejscach taśmy. Tak samo nadal nie znamy czasu z pierwszego odcinka, na którym nie było oznaczonej ani zapowiedzi mety lotnej, ani samej mety. Po prostu dramat.

Ogólnie rzecz biorąc wyjechaliśmy z Olsztyna przede wszystkim z bagażem doświadczeń w kwestii samej administracji, wszystkich spraw papierkowych i tego jak planować sobie cały rajd. Niedosyt jazdy na pewno po 2. Rajdzie Warmińskim pozostanie.

Na koniec jeszcze fotki z miejsca, w którym zakończyliśmy "zabawę"... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

30173_128128843880588_100000504204136_265532_7738854_n.jpg

30173_128128853880587_100000504204136_265533_6198481_n.jpg

PS. Szkoda, że nie zrobiłem zdjęcia karty drogowej jaką otrzymałem od organizatora ... brakowało na niej dwóch PKC'y... smirk.gifsmirk.gifsmirk.gif

Napisano

szkoda, ze nie dojechaliscie, ale wazne doswiadczenie ktore zebraliscie ok.gif

co do organizacji, zgadzam sie w 100% SKANDAL no.gifsick.gif

P.S. "moi" tez nie dojechali, awaria skrzyni sick.gif

Napisano
  • Autor

> szkoda, ze nie dojechaliscie, ale wazne doswiadczenie ktore zebraliscie

No miejmy nadzieję, że na następnym rajdzie zaprocentuje i będziemy mogli się skupić już samej jeździe... smile.gifsmile.gifsmile.gif

> co do organizacji, zgadzam sie w 100% SKANDAL

> P.S. "moi" tez nie dojechali, awaria skrzyni

Ogólnie rajd zebrał mbardzo duże żniwo. Sporo dzwonów, mniejszych, większych, awarii. jakieś 100m przed nami stała załoga z Felki, która leżała mocno pokiereszowana w rowie (w sumie mieliśmy przynajmniej towarzystwo czekając na pomoc zlosnik.gif).

"Twoi" tzn. kto??... smile.gifsmile.gifsmile.gif

Napisano

> No miejmy nadzieję, że na następnym rajdzie zaprocentuje i będziemy mogli się skupić już samej

> jeździe...

musi procentowac zlosnik.gif w krakowskim startujesz ??

> Ogólnie rajd zebrał mbardzo duże żniwo. Sporo dzwonów, mniejszych, większych, awarii. jakieś 100m

> przed nami stała załoga z Felki, która leżała mocno pokiereszowana w rowie (w sumie mieliśmy

> przynajmniej towarzystwo czekając na pomoc ).

sam rajd nie jest prosty, wasko, nierowno, wiec latwo przedobrzyc zlosnik.gif

> "Twoi" tzn. kto??...

Zawada/Golda z RPP

P.S. zamierzam niebawem jakies CC albo SC kupic i w KJS zaczac jezdzic smile.gif

Napisano
  • Autor

> musi procentowac w krakowskim startujesz ??

Raczej nie, bo tam nie ma RD-3L.

> sam rajd nie jest prosty, wasko, nierowno, wiec latwo przedobrzyc

My akurat przedobrzyliśmy na równej szerokiej drodze... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

> Zawada/Golda z RPP

Hehe, jaki mały ten świat... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Znam część chłopaków, którzy z nimi jeżdżą na serwis... 893goodvibes.gif893goodvibes.gif893goodvibes.gif

> P.S. zamierzam niebawem jakies CC albo SC kupic i w KJS zaczac jezdzic

waytogo.gif

Napisano

> Raczej nie, bo tam nie ma RD-3L.

> My akurat przedobrzyliśmy na równej szerokiej drodze...

> Hehe, jaki mały ten świat... Znam część chłopaków, którzy z nimi jeżdżą na serwis...

Aj no maly maly smile.gif ja ostatnio mialem okazje ich poznac ok.gif i w sumie pierwszy raz bylem kibicowac Aleksowi, ale napewno nie ostatni ok.gif

Napisano
  • Autor

> Aj no maly maly ja ostatnio mialem okazje ich poznac i w sumie pierwszy raz bylem kibicowac

> Aleksowi, ale napewno nie ostatni

Młody może powojować w rajdach. Zresztą jak się wychowało w sporcie motorowym to nie dziwne... 893goodvibes.gif893goodvibes.gif893goodvibes.gif

W sumie to nawet byłem na chwilę na Waszym stanowisku w serwisie, ale tylko Kluzika spotkałem... smile.gifsmile.gifsmile.gif

Napisano

> Młody może powojować w rajdach. Zresztą jak się wychowało w sporcie motorowym to nie dziwne...

cale zycie jeszcze przed nim smile.gif ma dobrych nauczycieli

> W sumie to nawet byłem na chwilę na Waszym stanowisku w serwisie, ale tylko Kluzika spotkałem...

nie naszym, nie jestem czescia zespolu, ja taki przydupas tam tylko bylem smile.gif Caly dzien bylem gdzies na odcinkach, skakalem z jednego do drugiego, a w strefie serwisowej bylem mniej wiecej do 7:30 rano i pozniej jak odwolali 4 odcinek

Napisano

> PS. Szkoda, że nie zrobiłem zdjęcia karty drogowej jaką otrzymałem od organizatora ... brakowało na

> niej dwóch PKC'y...

Chronometrażystów podaj gdzie trzeba hehe.gif

Napisano

> Chronometrażystów podaj gdzie trzeba

chrono na 2gim odcinku akurat znamy jak lyse konie zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> chrono na 2gim odcinku akurat znamy jak lyse konie

No to nie podajcie - ino polejcie hehe.gifok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.