Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Regeneracja żółtych valteków 100/4 szt. drogo?

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam instalacje stag300, przejechane na niej 40000, wtryski żółte valteki. W zeszłym roku po 20000 były regenerowane w ramach gwarancji. W tym roku zmieniam gazownika (gwarancja się skończyła) i zamierzam oddać do regeneracji, już dwa valteki dosyć głośno chodzą.

Czy cena 25pln za regeneracje jednego wtrysku to optymalna cena? confused.gif

Pozdrawiam

p.s. pytałem się również gazownika o nową listwę magic jet i zaśpiewał mi 500 i powiedział, że na niej zrobię 200tyś yikes.gif bezproblemowo

Napisano

Ja bym do tego typa już nie jeździł. smile.gif Regeneracja to jeszcze OK, bo z czegoś musi żyć, ale ta historia z Magicem... hehe.gif

Chociażby z lektury tego forum wynika, że mógłbyś mieć lekki kłopot zrobić taki wynik. Cena za wymianę też niezbyt atrakcyjna.

Lepiej kup sobie nową listwę z szarymi waldkami. Jak się wyrobią w Twoim aucie (powinny) to pojeździsz na nich dłużej niż na żółtych. Jak nie, to najwyżej przełożysz sobie cewki na swoje żółte i będzie waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Ja bym do tego typa już nie jeździł. Regeneracja to jeszcze OK, bo z czegoś musi żyć, ale ta

> historia z Magicem...

> Chociażby z lektury tego forum wynika, że mógłbyś mieć lekki kłopot zrobić taki wynik. Cena za

> wymianę też niezbyt atrakcyjna.

> Lepiej kup sobie nową listwę z szarymi waldkami. Jak się wyrobią w Twoim aucie (powinny) to

> pojeździsz na nich dłużej niż na żółtych. Jak nie, to najwyżej przełożysz sobie cewki na swoje

> żółte i będzie

Moje auto ma już 221000 przebiegu, żółte po regeneracji rok wytrzymają. W przyszłym roku mam zamiar zmieniać auto (ruda zaczynam brać z tyłu frown.gif).

A takie szare valdki jaki koszt?

Napisano

100 za regenerację z kalibracją to jeszcze ewentualnie do przyjęcia (40 zł zestaw naprawczy i 60 robotę). Ale 500 za Magic Jet to pojechał po całości gościu. Za 200 zł listwę się zakupi, to 300 zł za zmianę to "trochę" przesada.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.