Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LPG - czy tak ma być?

Featured Replies

Napisano

Podobnie jak w przypadku centralnego mam uwagi do montażu LPG (montaż w tej samej firmie).

Po wejściu do auta wyraźnie czuć zapach jakiego dotąd nie było. Nie jest to typowy zapach gazu, może tak ale rozrzedzony.

Z silnika ten zapach nie dochodzi do wnętrza ale po odkręceniu dekielka butli wyraźnie czuć gaz.

Pytanie pewnie naiwne. Czy tak ma być? Myślę, że nie. Ale żeby mnie gazownik nie zbył stwierdzeniem, że to się przestanie ulatniać w trakcie eksploatacji wolę się upewnić. A może faktycznie to się jakoś ułoży?

Napisano

miałem w P2 gaz.

nic a nic nie czuc było gazu.

obecnie mam w skodzinie tez sekwencje i podobnie jak tam, bezwonne paliwo ok.gifok.gif

Napisano

> bezwonne paliwo

Ciekawe stwierdzenie hmm.gif

A co do tematu wątku, to nie ma prawa gaz być odczuwalny w kabinie samochodu a o tym że czuć go z okolic tylniej butli to wogóle porażka, więc lepiej szybko sie tym zajmij dla własnego zdrowia wink.gif

Napisano
  • Autor

Taka sytuacja była widocznie tylko zaraz po montażu, bo już wrócił normalny kropkowy zapach. Wątpię, żebym się przez 1 dzień przyzwyczaił, a i pasażerowie nie zgłaszali podrażnienia zmysłu powonienia.

Dziękuję za opinie smile.gif

Napisano

> Instalacja ma być w 100% szczelna!!

No właśnie - nawet w 120% - lepiej sprawdz w dobrej stacji kontroli ! - i to szybko !!!!!!!!!!

Napisano

> No właśnie - nawet w 120% - lepiej sprawdz w dobrej stacji kontroli ! - i to szybko !!!!!!!!!!

ja nie mam gazu nie mam czego sprawdzać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.