Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Felgi ATS Classic co potrzeba do montażu

Featured Replies

Napisano

witajcie

dzisiaj chyba stanę się posiadaczem tych felg zlosnik.gif czy dystanse trza zanabyć czy się obejdzie dodam, że montaż przewidziany jest do CC? Pływaki i pierścienie to wiem, że potrzebne.

Napisano

> witajcie

> dzisiaj chyba stanę się posiadaczem tych felg czy dystanse trza zanabyć czy się obejdzie dodam,

> że montaż przewidziany jest do CC? Pływaki i pierścienie to wiem, że potrzebne.

O ile sie nie myle to otwór centrujący felge trzeba roztoczyć na fiatowy, chyba ze dasz dystans z odpowiednim kołnierzem, albo wogóle bez kołnierza (choć sam tak miałem to nie polecam).

Napisano
  • Autor

> O ile sie nie myle to otwór centrujący felge trzeba roztoczyć na fiatowy, chyba ze dasz dystans z

> odpowiednim kołnierzem, albo wogóle bez kołnierza (choć sam tak miałem to nie polecam).

uu szkoda, że trzeba toczyć, ale skoro ktoś to miał w vw a tam chyba otwór jest większy to może już ktoś przetaczał.

Napisano

> uu szkoda, że trzeba toczyć, ale skoro ktoś to miał w vw a tam chyba otwór jest większy to może już

> ktoś przetaczał.

jak masz rozstaw vw na tych atsach to pierscien centrujacy zalatwi sprawe

Napisano

Mam ATS Classic w CC o ET20 z tyłu nie mam żadnego dystansu tylko z przodu 10. I oczywiście pierścienie centrujące + pływaki.

Napisano

> witajcie

> dzisiaj chyba stanę się posiadaczem tych felg czy dystanse trza zanabyć czy się obejdzie dodam,

> że montaż przewidziany jest do CC? Pływaki i pierścienie to wiem, że potrzebne.

Ile cali? Ja mam 6J ET30 i wchodzą z dystansem 10mm na przód, 5mm na tył, do tego pływaki i gra zlosnik.gif

Napisano

hmm to dziwne bo ja 14" et nieznam ale wszystko podchodzi bez dystansów i roztaw srub mam na fiata smile.gif a i szerokośc 7 " smile.gif

Napisano
  • Autor

> Ile cali? Ja mam 6J ET30 i wchodzą z dystansem 10mm na przód, 5mm na tył, do tego pływaki i gra

6ca;li ET 30 sprawdzałem miarką otwór i chyba coś kole 58.1 wychodzi to możliwe? Facet twierdzi, że w maluchu także kiedyś jeździły.

Napisano

> 6ca;li ET 30 sprawdzałem miarką otwór i chyba coś kole 58.1 wychodzi to możliwe? Facet twierdzi, że

> w maluchu także kiedyś jeździły.

U mnie wchodzą bez problemu z setupem takim jak pisałem powyżej ok.gif

Napisano
  • Autor

> U mnie wchodzą bez problemu z setupem takim jak pisałem powyżej

zamieść proszę fotę jak się to na aucie prezentuje

Napisano

> hmm to dziwne bo ja 14" et nieznam ale wszystko podchodzi bez dystansów i roztaw srub mam na fiata

> a i szerokośc 7 "

No właśnie, wszystko zależy od tego jakie to ma ET ok.gif

Napisano
  • Autor

> Momento

no no ładnie ładnie, kapeć 165/55 czy 175/50? przód -40mm czy więcej siedzi smile.gif

Napisano

> no no ładnie ładnie, kapeć 165/55 czy 175/50? przód -40mm czy więcej siedzi

Przód tymczasowo 155/65 Hankook, tył 165/55 Godyear Eagle Touring.

Gleba wtedy była 60/40 + dziadki, obecnie jest trochę inny spring palacz.gif

Napisano
  • Autor

Tak oto wyglądają felgi, są po piaskowaniu, co by teraz z nimi zrobić? Bawić się we własnym zakresie czy oddać do lakierowania?

ats.jpg

Napisano

> Tak oto wyglądają felgi, są po piaskowaniu, co by teraz z nimi zrobić? Bawić się we własnym

> zakresie czy oddać do lakierowania?

Idento jak moje smile.gif Oddaj do lakierowania coby nie spartolić bo ładnie wypiaskowane ok.gif Ale koszt przekroczy chyba watość felg zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Idento jak moje Oddaj do lakierowania coby nie spartolić bo ładnie wypiaskowane Ale koszt

> przekroczy chyba watość felg

50zł za sztukę znalazłem drogo to czy tanio? Za fele dałem 200zł grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> a ile za piaskowanie?

wypiaskowane już kupiłem.

Napisano

> 50zł za sztukę znalazłem drogo to czy tanio? Za fele dałem 200zł

Dobra cena ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.