Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

szykuję się do zakupu

Featured Replies

Napisano

witam serdecznie gościnnie z kącika fiata. brava mi się sypie i przymierzam się do zakupu scenica, jaki silnik polecanie i czego się wystrzegać, ogólnie wszystko, z góry dzięki

Napisano

> witam serdecznie gościnnie z kącika fiata. brava mi się sypie i przymierzam się do zakupu scenica,

a jaki silnik cię interesuje?? ja zrobiłem przesiadkę z noPb+LPG na dizla i jest fantastycznie miło

Napisano

> witam serdecznie gościnnie z kącika fiata. brava mi się sypie i przymierzam się do zakupu scenica,

> jaki silnik polecanie i czego się wystrzegać, ogólnie wszystko, z góry dzięki

Jak Scenic to I FL czyli ph II wink.gif

Scenica II - omijaj , jak trafisz lichy egzemplarz to mozesz miec niezle problemy.

Napisano

> Jak Scenic to I FL czyli ph II

> Scenica II - omijaj , jak trafisz lichy egzemplarz to mozesz miec niezle problemy.

yikes.gifyikes.gifyikes.gif Scenic jeden to stare auto, dwójka to zupełnie nowa generacja i nawet nie ma co tych aut porównywać. Jak również ich wyposazenia i komfortu podróżowania.

Napisano

> Scenic jeden to stare auto, dwójka to zupełnie nowa generacja i nawet nie ma co tych aut

> porównywać. Jak również ich wyposazenia i komfortu podróżowania.

Miałem oba - nie przesadzaj...

Napisano

> Miałem oba - nie przesadzaj...

siedzę też na innym forum scenika i widzę i czytam i wiem, że to auto WCALE a wcale nie jest złe. o ile martwiłem się wcześniej Twymi wypowiedziami, to teraz widzę to inaczej:

1) HF opanowane i zabezpieczone na dłużej niż fabryka wymyśliła (15 minut na stronę mi zeszło). 18 PLN w ASO za 5 szt. mikrostyków

2) klapka obiegu wewnętrznego prawie opanowana - póki co żadnych kosztów nie miałem

3) wyświetlacz w 5 minut do wydłubania i przelutowania - czekam na czas "powakacyjny"

4) temat panewek starałem się bliżej zgłębić - znalazłem opinie tylko o 1,9 dCi, w których temat panewek był poruszany

co jeszcze mam się bać??

uważam, że nie jest źle, ale wszystko zależy od konkretnego egzemplarza zlosnik.gif

Napisano

> Scenic jeden to stare auto, dwójka to zupełnie nowa generacja i nawet nie ma co tych aut

> porównywać. Jak również ich wyposazenia i komfortu podróżowania.

nie przesadzaj, nie przesadzaj ....

Co prawda nie miałem okazji jechać dalej SCII ale moje wozidełko zawiozło mnie do Cro i zmęczenia fizycznego nie czułem waytogo.gif

Bardzo miękko i wygodnie waytogo.gif

Napisano

> nie przesadzaj, nie przesadzaj ....

> Co prawda nie miałem okazji jechać dalej SCII ale moje wozidełko zawiozło mnie do Cro i zmęczenia

> fizycznego nie czułem

> Bardzo miękko i wygodnie

Jechałem do Cro jednym i drugim. Powiem tak jedynka jechało się bezstreśowo a dwójka z dusza na ramieniu.

Napisano

> nie przesadzaj, nie przesadzaj ....

> Co prawda nie miałem okazji jechać dalej SCII ale moje wozidełko zawiozło mnie do Cro i zmęczenia

> fizycznego nie czułem

> Bardzo miękko i wygodnie

No i co z tego? Ja jechałem różnymi autami i też nie czułem zmęczenia jak jechałem np. astrą I, co nie zmienia faktu, że wolałbym astrą III.

Scenic jeden i dwa to różne generacje i nie ma co porównywać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.