Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GEKO CARS w Poznaniu - opinie

Featured Replies

Napisano

Witam, chciałbym zachipować sobie moją Astrę z silnikiem Z19DTL. W grę wchodzi dobry warsztacik w Wielkopolsce. Słyszałem nieco o Gienku z GekoCars w Poznaniu. Podobno OPELki ma w 1 palcu. Czy ktoś wykonywał w tym warsztacie jakieś modyfikacje w aucie i mógłby się wypowiedzieć?

Napisano

> Witam, chciałbym zachipować sobie moją Astrę z silnikiem Z19DTL. W grę wchodzi dobry warsztacik w

> Wielkopolsce. Słyszałem nieco o Gienku z GekoCars w Poznaniu. Podobno OPELki ma w 1 palcu. Czy

> ktoś wykonywał w tym warsztacie jakieś modyfikacje w aucie i mógłby się wypowiedzieć?

wbij sobie w google geko , dla jednych jest wszystko ok a innym cos tam nie pasuje wiec różne opinie są waytogo.gif

w Poznaniu masz jeszcze http://www.dieselservice.win.pl/h/kontakt.htm i w Pleszewie jest http://goodhope.pl/ecu/ na forum passata ludzie polecaja własnie tego goodhope

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> wbij sobie w google geko , dla jednych jest wszystko ok a innym cos tam nie pasuje wiec różne

> opinie są

> w Poznaniu masz jeszcze http://www.dieselservice.win.pl/h/kontakt.htm i w Pleszewie jest

> http://goodhope.pl/ecu/ na forum passata ludzie polecaja własnie tego goodhope

NIe wiem jak pan Mariusz z Goodhope robi VW ale mojego Opelka potraktował w pełni profesjonalnie. Taka jakość obsługi to rzadkość. Do tego w pełni wyposażony warsztat, doskonałe oprogramowanie i Wiedza! Facet ma łeb na karku. W moim Z19DTL wyrzeźbił mapkę i mam 131KM ze 104 fabrycznych. Progres sam przez się widoczny. Auto się na razie nieźle zbiera. Przy okazji wypalił mi DPFa programowo oraz poprawił po fabryce złącze czujnika ABS, który czasem mrugał. Dla mnie bomba!

Polecam GOODHOPE

Napisano

> NIe wiem jak pan Mariusz z Goodhope robi VW ale mojego Opelka potraktował w pełni profesjonalnie.

> Taka jakość obsługi to rzadkość. Do tego w pełni wyposażony warsztat, doskonałe oprogramowanie

> i Wiedza! Facet ma łeb na karku. W moim Z19DTL wyrzeźbił mapkę i mam 131KM ze 104 fabrycznych.

> Progres sam przez się widoczny. Auto się na razie nieźle zbiera. Przy okazji wypalił mi DPFa

> programowo oraz poprawił po fabryce złącze czujnika ABS, który czasem mrugał. Dla mnie bomba!

> Polecam GOODHOPE

a cenowo jak ?? i jak długo trwało ?

Napisano
  • Autor

> a cenowo jak ?? i jak długo trwało ?

Cenowo wyszło 1100 zł brutto. Czasowo około 4 godzin, w tym później mała poprawka po jeździe próbnej. Efekt:

283874938-wykresm.jpg

post-29036-14352508514304_thumb.jpg

Napisano

Równy przebieg mocy/momentu na wykresie - dobra robota. waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Równy przebieg mocy/momentu na wykresie - dobra robota.

Gwarantowana satysfakcja. A robota pierwszorzędna. Z natury jestem wybredny, gdy płacę za coś to wymagam. Pan Mariusz to iście mistrz obsługi.

Napisano

> Cenowo wyszło 1100 zł brutto. Czasowo około 4 godzin, w tym później mała poprawka po jeździe

> próbnej. Efekt:

waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.