Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[G] Czy drzwi z Anglika będą pasowały do wersji z Europy?

Featured Replies

Napisano

Witam,

Niestety, ale długo się nie nacieszyłem "nową" asterką. Na parkingu jakiś nawalony gościu pokancerował mi cały prawy bok. Zostawił swój samochód, a on sam uciekł, teraz Policja go szuka. Na odszkodowanie z OC chyba trochę poczekam, chyba że go szybko znajdą i się przyzna do winy.

STRATY: Drzwi przednie pasażera i przedni błotnik do wymiany. Reszta elementów do polerki i malowania. Moje pytanie, czy podpasują drzwi i błotnik z wersji angielskiej, mówię o samych blachach, bo "wnętrzności" będą od mojej Astry. Mam rocznik 2000

Z góry dzięki za info.

Napisano

Będą pasować.

Napisano

przeca Anglia też w Europie wink.gif

Napisano

> Będą pasować.

Na pewno, przeciez drzwi od pasazera beda drzwiami od kierowcy i odwrotnie? zlosnik2.gif

Napisano

> Na pewno, przeciez drzwi od pasazera beda drzwiami od kierowcy i odwrotnie?

Jedyna różnica to funkcja jaką pełniły i na tym różnica się kończy. Te co normalnie są drzwiami pasażera tam są kierowcy i odwrotnie, ale kogo to tak naprawdę interesuje, grunt że pasują.

Napisano

> Na pewno, przeciez drzwi od pasazera beda drzwiami od kierowcy i odwrotnie?

hahaha.gif dobre, wisisz mi za czyszczenie monitora,

a tak serio to porównywałem kiedyś konsole środkowe do G, bo niby numery GM są różne dla wysp i kontynentu i za diabła nie znalazłem różnic screwy.gif

brat

Napisano

> Jedyna różnica to funkcja jaką pełniły i na tym różnica się kończy.

Przepraszam, a czy w [G] też jest funkcja otwierania zamków jeżeli się trzaska drzwiami kierowcy przy wciśniętych kołkach.

Czodzi mi o centralny - wysiadam, przez przypadek wciskam mastera kierowcy, drzwi się ryglują, ja traskam swoimi i w [F] fabrycznie jest tak, że wszystko się otworzy żebym nie zatrzasnął sobie kluczyków. Czy w G też jest coś takiego?? Do tego jak traskam z podniesioną klamką to zostają zablokowane. Strasznie skomplikowny patent ale moim zdaniem fajny.

Jeżeli w G też to jest to chyba mogłoby nie działać, bo to jest tylko u kierowcy.

Jak sądzicie??

Napisano

> Witam,

> Niestety, ale długo się nie nacieszyłem "nową" asterką. Na parkingu jakiś nawalony gościu

> pokancerował mi cały prawy bok. Zostawił swój samochód, a on sam uciekł, teraz Policja go

> szuka. Na odszkodowanie z OC chyba trochę poczekam, chyba że go szybko znajdą i się przyzna do

> winy.

> STRATY: Drzwi przednie pasażera i przedni błotnik do wymiany. Reszta elementów do polerki i

> malowania. Moje pytanie, czy podpasują drzwi i błotnik z wersji angielskiej, mówię o samych

> blachach, bo "wnętrzności" będą od mojej Astry. Mam rocznik 2000

> Z góry dzięki za info.

Jedyną różnicą będzie tapicerka i przyciski do elekt. szyb wewnątrz, jeżeli oczywiście bedziesz mial cale ze środkiem.

Napisano

Zalozyciel watka napisal na samym poczatku, ze wszystkie elementy procz "zelaza" drzwi pozyska z drzwi uszkodzonych, czyli prawilnych, "europejskich"

Pozdrawiam...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.