Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[G] Płyn wspomagania

Featured Replies

Napisano

tak jak w temacie co dolać mam za mało w wyszukiwarce znalezlem ze albo zielony albo malinowy a w moim zbiorniczku jakiś żółty jest wrrr znów problem mam :/

Napisano

> tak jak w temacie co dolać mam za mało w wyszukiwarce znalezlem ze albo zielony albo malinowy a w

> moim zbiorniczku jakiś żółty jest wrrr znów problem mam :/

to taki sam jak ja u mnie też żółty jest, podjedź do ASO Opla i u nich kupisz, płyny nie są takie drogie w ASO

Napisano
  • Autor

czyli w ASO zielony kupic???

Napisano
  • Autor

wolałem się upewnić juz jeden mówił" i nikt nam nie powie że białe jest białe a czarne jest czarne " spineyes.gifspineyes.gif wiec żółte jest zielone oki lapie:P

Napisano

Jeśli tylko chcesz uzupełnić i zakładając, że nie masz wycieków, to myślę, że bardziej opłacalne jest podjechać do ASO (lub nieautoryzowanego serwisu Opla) na dolewkę. Ja tak zrobiłem i po ok. 7 latach eksploatacji dolano mi jakieś 20ml płynu co kosztowało mnie chyba 20zł( kilka lat temu). Nie wiem jaki i czy w ogóle płyn ten posiada termin ważności ale osobiście 1 litra nie byłbym w stanie zużyć (cena 1 l GM ok.50-60zł).

Napisano
  • Autor

Wyciek był jedynie pod korkiem nigdzie nie kapie ale przy korku było wilgotno i kurz itp wszystko się obkleiło a poziom lekko dotyka tego pręcika

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.