Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Demontaż tapicerki

Featured Replies

Napisano

Witam szanownych forumowiczów.

Mam problem ze zdjęciem tapicerki z drzwi przednich, odkręciłem wszystkie śruby, wkręty, odpinam zatrzaski po bokach natomiast tapicerka trzyma się mocno pod szybą i nie chce się odczepić, nie widzę tam żadnych zatrzasków ani nic a mimo wszystko tapicerki nie idzie ruszyć. Jak sobie z tym poradzić żeby czegoś nie połamać ? niewiem.gif

Napisano

Po oderwaniu z kołków do góry, jest zachaczona o rant przy szybie, głośnik oczywiście musi być zdjęty.

Napisano

> Witam szanownych forumowiczów.

Witamy...

Tapicerke zdejmujesz od dołu i do góry - przy szybie nie zdejmujesz tylko podnosisz do góry. pamiętaj o śrubach ukrytymi pod przełącznikami podnoszenia szyb i pod rączką podłokietnika

Napisano

> pamiętaj o śrubach ukrytymi pod przełącznikami podnoszenia szyb

Sorry że się wtrącam ale to samo mnie czeka w najbliższych dniach, tzn. że zanim zdejmę tapicerkę muszę jakoś wydłubać przełączniki od szyb ??? Myślałem że to działa dokładnie odwrotnie, żeby dostać się do przełącznika trzeba najpierw ściągnąć tapicerkę mlot.gif

Pozdrawiam.

Napisano

> Myślałem że to działa dokładnie odwrotnie, żeby

> dostać się do przełącznika trzeba najpierw ściągnąć tapicerkę

Przecież widać że jest z góry włożony, od tyłu się podważa i wychodzi, ten mały od pasażera ściślej trzyma. Ja jak pierwszy raz zdejmowałem, to wcześniej popatrzyłem na zdjęcie (stilo.autokącik) z zaznaczonymi miejscami do odkręcenia i nie było problemu. Drugim razem już z głowy zapomniałem o śrubie pod rączką i szarpałem aż mi lekko pękł plastyk pod głośnikiem.

Napisano
  • Autor

Wszystkie śruby odkręciłem, wkręty i kołki odpiąłem tylko problem miałem z górą, ale nie pomyślałem żeby próbować to podnosić ... myślałem że tam jest coś ala BBM czyli wciskane czy coś. Ale dziś to sprawdze.

Dzięki za pomoc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.