Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tylna wycieraczka

Featured Replies

Napisano

Co jest?, koleżanka mi mówi, że jak cofa pancią w deszcz to jej się sama wycieraczka włącza, możliwe?, Panda ma czujnik??

hmm.gif

Napisano

> Co jest?, koleżanka mi mówi, że jak cofa pancią w deszcz to jej się sama wycieraczka włącza,

> możliwe?, Panda ma czujnik??

no jaha ok.gif

normalne ok.gif

tyle ze musisz mieć włączone ogolnie wycieraczki, bo inaczej Ci sie nie włączy tył ok.gif

Napisano

> Co jest?, koleżanka mi mówi, że jak cofa pancią w deszcz to jej się sama wycieraczka włącza,

Możliwe.

Jeśli są włączone przednie wycieraczki i wrzucisz wsteczny - tylna wycieraczka zostaje włączona. Wsteczny wyłączysz - wycieraczka tylna się wyłączy.

Łot technika. wink.gif

Napisano
  • Autor

dobra dzięki..., troche techniki i człowiek się gubi....hehe, tongue.gif

Napisano

> dobra dzięki..., troche techniki i człowiek się gubi....hehe,

Sam nie wiedziałem, o co kaman jak po raz pierwszy tak się zadziało. W Seicento takiego diwajsa nie miałem. wink.gif

Napisano
  • Autor

> Sam nie wiedziałem, o co kaman jak po raz pierwszy tak się zadziało. W Seicento takiego diwajsa nie

> miałem.

też się zdziwiłem jak mi to powiedziała, jescze raz thx. ok.gif

Napisano

> no jaha

> normalne

> tyle ze musisz mieć włączone ogolnie wycieraczki, bo inaczej Ci sie nie włączy tył

A nie wymieniales tylnej juz przypadkiem?:P

Bo moja sie rozwalila, i problem jest taki ze normalnie mozna kupic podobno tylko calosc za ~100 zl.

Gumki z przodu nie pasuja bo sa sporo ciensze od tylne j frown.gif

Napisano

> A nie wymieniales tylnej juz przypadkiem?:P

> Bo moja sie rozwalila, i problem jest taki ze normalnie mozna kupic podobno tylko calosc za ~100

> zl.

> Gumki z przodu nie pasuja bo sa sporo ciensze od tylne j

wymontowałem w cholere i mam spokoj i tak uzywam jedynie lusterek przy cofaniu ok.gif

Napisano

> Bo moja sie rozwalila, i problem jest taki ze normalnie mozna kupic podobno tylko calosc za ~100

> zl.

możesz wymienić samą gumę tej wycieraczki

Napisano

normalne dzialanie

pada deszcz to pewnie kolezanka ma wlaczone wycieraczki przedniej szyby i jak zapnie wsteczny to wtedy zalaczy sie wycieraczka tylnej szyby

Napisano

> zl.

sama gumke sie pieknie wymienia - wymeinialem juz chyba 3 razy

i pasuje gumka z pierwszej lepszej wycieraczki - gumka pasowala od kazdej pierwszej lepszej zlapanej w sklepie

Napisano

> sama gumke sie pieknie wymienia - wymeinialem juz chyba 3 razy

> i pasuje gumka z pierwszej lepszej wycieraczki - gumka pasowala od kazdej pierwszej lepszej

> zlapanej w sklepie

No wlasnie wzialem z pierwszej lepszej i byla za waska. Sprawdzilem jeszcze w sklepie czy wszystkie takie ciu wezsze sa od tej co mialem na tyle i... wszystkie byly frown.gif

Napisano

> No wlasnie wzialem z pierwszej lepszej i byla za waska. Sprawdzilem jeszcze w sklepie czy wszystkie

> takie ciu wezsze sa od tej co mialem na tyle i... wszystkie byly

jaka nie wezme - nie wypada wiec jest OK a czy ona wezsza czy szersza to ze tak powiem mi to lotto... dziala i tak mam byc smile.gif

Napisano

> jaka nie wezme - nie wypada wiec jest OK a czy ona wezsza czy szersza to ze tak powiem mi to

> lotto... dziala i tak mam byc

No i tu wlasnie problem, bo wszystkie byly na tyle waskie ze sie cala gumka kladla na szybie. Nie wypadala z blaszek ale masakra normalnie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja nabyłem drogą kupna wycieraczkę do Pandy v1 (330mm-13") za 8 zł i gumeczka pasuje idealnie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.