Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Car Audio czyli mebloscianka w bagazniku

Featured Replies

Napisano

jako ze lubie jak mi dobrze gra i cenie sobie duzy bagaznik postanowilem wkoncu wywalic standardowa skrzynke ktora walala sie po bagazniku i zrobic wlasna, byc moze jeszcze zabuduje kolo zapasowe ktore ze wzgledu na butle gazowa rowniez wala sie w bagazniku no i oczywiscie wygluszyc wszystko. a teraz pare fotek z postepow prac.

image087n.jpgimage088r.jpgimage089v.jpg

Napisano

Sklejka wydaje sie bardzo cienka.

Reszta dla mnie no.gif

Przynajmniej zewnętrzną płytę mogłeś jakość spasować do karoserii

Napisano

Co do techniki wykonania to się nie wypowiem bo się na tym tak po prostu nie znam zlosnik.gif

Podoba mi sie zabudowany bok bagażnika i sam się nad tym zastanawiam zlosnik.gif Obudowa liczona of kors?

Napisano

> Sklejka wydaje sie bardzo cienka.

> Reszta dla mnie

> Przynajmniej zewnętrzną płytę mogłeś jakość spasować do karoserii

W sumie racja, trochę cienkie ścianki i obawiam się, że będzie grała cała skrzynia zamiast głośnika clown.gif

Napisano

> jako ze lubie jak mi dobrze gra i cenie sobie duzy bagaznik postanowilem wkoncu wywalic standardowa

> skrzynke ktora walala sie po bagazniku i zrobic wlasna, byc moze jeszcze zabuduje kolo

> zapasowe ktore ze wzgledu na butle gazowa rowniez wala sie w bagazniku no i oczywiscie

> wygluszyc wszystko. a teraz pare fotek z postepow prac.

Kolega z Saab klubu wink.gif fakt, ta sklejka wydaje się trochę cienka, ale jeśli chodzi o resztę to wydaje mi się że i tak lepiej ( oczywiście jak ją obijesz czymś ) niż zwykłe pudło na środku bagażnika.

Tapicerkę fabryczna będziesz tam upychał czy planujesz coś innego ??

Napisano
  • Autor

> Sklejka wydaje sie bardzo cienka.

> Reszta dla mnie

> Przynajmniej zewnętrzną płytę mogłeś jakość spasować do karoserii

ale to jeszcze nie ukonczone, a sklejka ma 20mm grubosci wiec wlcale nie jest cienka, fakt na fotkach wyglada cienko

zewnetrzna plyt nie moze byc dopasowana, bo nie zmienie np zarowek w swiatlach (bedzie specjalna klapka) a w druga strone tez musi byc zdejmowane bo nie odkrece amortyzatora wiec spokoloko to narazie sama krzynka jest

Napisano
  • Autor

> W sumie racja, trochę cienkie ścianki i obawiam się, że będzie grała cała skrzynia zamiast głośnika

gra duzo lepiej niz wczesniejsza skrzynka ktora byla zakupiona z glosnikiem a buda nie drzy bo calosc odizolowane jest mata wygluszajaca

Napisano
  • Autor

> W sumie racja, trochę cienkie ścianki i obawiam się, że będzie grała cała skrzynia zamiast głośnika

specjalnie dla niedowiarkow grubosc scianki 270751858-jezyk.gif

nowe fotki z postepow prac. druga zdejmowana scianka (w celu wymiany amorka czy cos) juz prawie gotowa.

image115x.jpg

image116w.jpg

grubosc sklejki 20mm

image117w.jpg

Napisano

planujesz z zywicy zrobic jakies ladne przejscie do ori plastikow i karoserii? wink.gif

Napisano
  • Autor

> planujesz z zywicy zrobic jakies ladne przejscie do ori plastikow i karoserii?

nie z zywicy ale z klockow sosnowych ktorych mam pod dostatkiem (fabtryka mebli ikea zlosnik.gif) beda ladnie wyfrezowane i zaoblone

Napisano

> nie z zywicy ale z klockow sosnowych ktorych mam pod dostatkiem (fabtryka mebli ikea ) beda ladnie

> wyfrezowane i zaoblone

biglaugh.gif have fun, czyli rzeeeezbaaa paaaanieee swiety.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.