Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

T4 jak rodzinne auto

Featured Replies

Napisano

Witam.

W związku z tym że niedługo powiększy mi się rodzinka zastanawiam się nad autem rodzinnym i pomyślałem o T4 w wersji caravelle lub multivan.

Czy mógłby ktoś mi pomóc czy taki samochodzik jest dobry dla 4 osobowej rodzinki na codzienne jazdy jak i na wczasy.

Jaki silnik wybrać ( myślałem o benzynie z gazem) i jaką wersje.

Napisano

> Jaki silnik wybrać ( myślałem o benzynie z gazem) i jaką wersje.

2,4 d - jeździłem i jest nie do zdarcia, tylko muł straszny

Napisano

> Witam.

> W związku z tym że niedługo powiększy mi się rodzinka zastanawiam się nad autem rodzinnym i

> pomyślałem o T4 w wersji caravelle lub multivan.

> Czy mógłby ktoś mi pomóc czy taki samochodzik jest dobry dla 4 osobowej rodzinki na codzienne

> jazdy jak i na wczasy.

T4 dla 4 osobowej rodzinki? to chyba pomyłka, pomyśl raczej nad czymś typu sharan/alhambra/galaxy

Mój znajomy ma T4/Multivana jako auto rodzinne ale on ma 9 (słownie dziewięcioro) dzieci grinser006.gif

Napisano

> Witam.

> W związku z tym że niedługo powiększy mi się rodzinka zastanawiam się nad autem rodzinnym i

> Czy mógłby ktoś mi pomóc czy taki samochodzik jest dobry dla 4 osobowej rodzinki na codzienne

> jazdy jak i na wczasy.

Bedziesz wozic pszczoly luzem? Chyba, ze masz duuuzo bagazu, albo transport jakis uskuteczniasz.

Alhambra, galaxy, sharan, scudo, expert, jumpy, 806, evansion, ulysse, multipla, escape. Te modele beda duzo lepszym wyborem niz T4, ale wszystko zalezy od zastosowan auta.

Napisano
  • Autor

> pomyśl raczej nad czymś typu sharan/alhambra/galaxy

Myślę też o takiej opcji ale zastanawiam o sharanie 1.9 tdi 4x4 (tylko nie wiem czy napęd na obie osie nie zmniejszy bagażnika).

Mam dość ciągłego rozkładania i składania wózka a teraz dojdzie jeszcze jeden więc się zapytałem czy t4 to dobre rozwiązanie.

Pozdrawiam

Napisano

> Myślę też o takiej opcji ale zastanawiam o sharanie 1.9 tdi 4x4 (tylko nie wiem czy napęd na

> obie osie nie zmniejszy bagażnika).

> Mam dość ciągłego rozkładania i składania wózka a teraz dojdzie jeszcze jeden więc się zapytałem

> czy t4 to dobre rozwiązanie.

> Pozdrawiam

jezeli nie chcesz rozkladac wozka to tak

poszukaj wersji 9 os. maxi

Napisano

> Witam.

> jazdy jak i na wczasy.

Kiedys znajomu ojca taki mial z pelnym wypasem i przyjemnie sie tym jezdzilo.

Ale ciut lepszym wyborem chyba byl by sharan , alhambra galaxy itp ciut mniejsze ale przestronne i max wygodne a silnik 150 ps i wieksze daja rade

Napisano

> jazdy jak i na wczasy.

Witaj.

Ja mam 2.5 102KM w automacie. Jeździ sie tym super, wygodnie. Auto z klimatronikiem. Jedyne czego ew. mi brak to lewych drzwi z tyłu. Zadowolony jestem z tego , że wchodzi wózek dla małej i rowerek dla synka, drzwi skrzydełkowe ułatwiają zakupy w hipermarkecie smile.gif

Napisano

> Ja mam 2.5 102KM

A w podpisie 2.5 TDI , 122 KM.

Czyżby osłabł smile.gif:).

Napisano

> A w podpisie 2.5 TDI , 122 KM.

> Czyżby osłabł smile.gif.

Nie smile.gif POWERa dostał smile.gif

Napisano

> Witam.

> jazdy jak i na wczasy.

jesli chcesz t4 to tylko multivan atlantis, generiation.. po lifcie 2.5tdi 136km jak pamietam milo sie jezdzi full opcja klimatronic 2- strefowy lozko itd

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.