Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Saxo VTS 1.6 118KM montaż LPG

Featured Replies

Napisano

Witajcie

Jaką instalacje polecacie, czy istnieje możliwość montażu zbiornika w kole tzn pod autem?:)

Napisano

> Witajcie

> Jaką instalacje polecacie, czy istnieje możliwość montażu zbiornika w kole tzn pod autem?:)

Nie szkoda Ci takiego zacnego silnika pdo LPG?

Napisano
  • Autor

> Nie szkoda Ci takiego zacnego silnika pdo LPG?

min 70tyś rocznie robię, więc ekonomia jest dla mnie ważna smile.gif a auto mi się spodobało do takiego stopnia, że chce je mieć.

Totalna seria na tych ślicznych alu powala mnie na kolana, gdzie ja głowę miałem jak inne auta kupowałem zlosnik.gif?

Jeszcze jedno pytanie. Jak wygląda wytrzymałość takiego silnika na spore przebiegi?

Napisano

> min 70tyś rocznie robię, więc ekonomia jest dla mnie ważna a auto mi się spodobało do takiego

> stopnia, że chce je mieć.

> Totalna seria na tych ślicznych alu powala mnie na kolana, gdzie ja głowę miałem jak inne auta

> kupowałem ?

> Jeszcze jedno pytanie. Jak wygląda wytrzymałość takiego silnika na spore przebiegi?

Ok, rozumiem. A ze autko Ci się spodobało to sie nie dziwię, sam na takie choruje. Ile dałeś i który rocznik?? Może jakies fotki??

pozdro.

Napisano

> Jeszcze jedno pytanie. Jak wygląda wytrzymałość takiego silnika na spore przebiegi?

Jak dbasz tak masz, mój VTR ma na liczniku niby 145 kkm i silniczek jak pszczółka ok.gif

Napisano

dzień w dzień 200km ?

gdzie ty jeździsz ?

Napisano

> dzień w dzień 200km ?

> gdzie ty jeździsz ?

Pewnie do pracy, ja jeździłem 120 co dzień.

Napisano
  • Autor

> dzień w dzień 200km ?

> gdzie ty jeździsz ?

80km dziennie no i wyjazdy za granice najczęściej jak się tylko da.

Napisano
  • Autor

> Ok, rozumiem. A ze autko Ci się spodobało to sie nie dziwię, sam na takie choruje. Ile dałeś i

> który rocznik?? Może jakies fotki??

> pozdro.

Jeszcze nie kupiłem, dopiero po sprzedaży punto mam zamiast pojechać do niemcowni i poszukać czegoś koniecznie od pierwszego właściciela.

Oglądałem dzisiaj jeden bezwypadkowy egzemplarz z 2001 roku z zewnątrz rewelacja, ale niestety podłoga i profile zamknięte slinka.gif/ ehh szkoda, że mój endoskop nie ma opcji robienia zdjęć. Poczytałem jeszcze w necie i nie są to odosobnione przypadki. A myślałem, że francuzy mają dobre blachy :/

Napisano

> Jeszcze nie kupiłem, dopiero po sprzedaży punto mam zamiast pojechać do niemcowni i poszukać czegoś

> koniecznie od pierwszego właściciela.

> Oglądałem dzisiaj jeden bezwypadkowy egzemplarz z 2001 roku z zewnątrz rewelacja, ale niestety

> podłoga i profile zamknięte / ehh szkoda, że mój endoskop nie ma opcji robienia zdjęć.

> Poczytałem jeszcze w necie i nie są to odosobnione przypadki. A myślałem, że francuzy mają

> dobre blachy :/

W kraju ciężko dostać coś dobrego, na forum citroena jest wątek gdzie ludzie opisują swoje oglądanie VTS-ów. Podobno warto do Szwajcarii sie wybrać po VTS-a.

Napisano
  • Autor

> W kraju ciężko dostać coś dobrego, na forum citroena jest wątek gdzie ludzie opisują swoje

> oglądanie VTS-ów. Podobno warto do Szwajcarii sie wybrać po VTS-a.

Liczę się z tym, że szukanie może potrwać, tylko ta jakoś blachy mnie dobija im dłużej czytam tym bardziej dociera do mnie, że problemów z blachą nie mają Ci po pod spód nie zaglądają.

Napisano

> Liczę się z tym, że szukanie może potrwać, tylko ta jakoś blachy mnie dobija im dłużej czytam tym

> bardziej dociera do mnie, że problemów z blachą nie mają Ci po pod spód nie zaglądają.

NIe zaglądaj, albo tak ukradkiem tylko wink.gif

Napisano
  • Autor

> NIe zaglądaj, albo tak ukradkiem tylko

Może to głupie ale dla mnie brak rdzy to sens życia, poza tym nie lubię inwestować w coś co potem szybko ulegnie biodegradacji. grinser006.gif

Napisano

> Może to głupie ale dla mnie brak rdzy to sens życia, poza tym nie lubię inwestować w coś co potem

> szybko ulegnie biodegradacji.

Zostaje ci Trabant wink.gif

Napisano
  • Autor

> Zostaje ci Trabant

Miałem już w życiu jeden epizod z tym urządzeniem, i nie jest wcale tak, że nie rdzewieje zlosnik.gif

Napisano

> Witajcie

> Jaką instalacje polecacie, czy istnieje możliwość montażu zbiornika w kole tzn pod autem?:)

Hmm. Mnie by bylo wstyd jezdzic zagazowanym VTSem, ale to nie ja bede tym jezdzil.

zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Hmm. Mnie by bylo wstyd jezdzic zagazowanym VTSem, ale to nie ja bede tym jezdzil.

a dla mnie wstyd to jest kraść i mieć w dowodzie napisane obywatelstwo polskie resztę da się przeżyć grinser006.gif

Napisano

> a dla mnie wstyd to jest kraść i mieć w dowodzie napisane obywatelstwo polskie resztę da się

> przeżyć

Z tym obywatelstwem to troche przesadziles smirk.gif

Napisano
  • Autor

> Z tym obywatelstwem to troche przesadziles

ale takie mam poglądy nic nie poradzę grinser006.gif

Napisano

> ale takie mam poglądy nic nie poradzę

Zmien paszport - i nie bedziesz musial narzekac. Np. na paszport Polsatu smirk.gif

Napisano

> a dla mnie wstyd to jest kraść i mieć w dowodzie napisane obywatelstwo polskie resztę da się

> przeżyć

żenua no.gif

Napisano

> ale takie mam poglądy nic nie poradzę

To wyjedź, albo cierp i nie obrażaj innych (nas).

Napisano
  • Autor

> To wyjedź, albo cierp i nie obrażaj innych (nas).

a po co? grinser006.gif poza tym schodzimy z tematu proszę Państwa.

Napisano
  • Autor

Oglądałem wczoraj jedno saxo, sprowadzone świeżo, przebieg 289tyś więc teoretycznie jak nówka przynajmniej na jtd lub vw taki przebieg nie robi większego wrażenia. Auto zadbane wewnątrz i na zewnątrz, jedyna wada to świeża konserwacja podłogi jeszcze się lepiła. Ciekawe co jest pod nią smile.gif?

Napisano

> Oglądałem wczoraj jedno saxo, sprowadzone świeżo, przebieg 289tyś więc teoretycznie jak nówka

> przynajmniej na jtd lub vw taki przebieg nie robi większego wrażenia. Auto zadbane wewnątrz i

> na zewnątrz, jedyna wada to świeża konserwacja podłogi jeszcze się lepiła. Ciekawe co jest pod

> nią ?

... Porownywanie 1.6 16v do jtd czy tdi to jedna z najwiekszych bzdur jakie slyszalem..

Z ciekawosci spytam, co wlasciwie wiesz o tych samochodach ? smirk.gif

Napisano
  • Autor

> ... Porownywanie 1.6 16v do jtd czy tdi to jedna z najwiekszych bzdur jakie slyszalem..

> Z ciekawosci spytam, co wlasciwie wiesz o tych samochodach ?

o saxo wiem niewiele, ale podobno te silniki są zajebiste więc taki przebieg raczej nie przekreśla auta?

Napisano

> o saxo wiem niewiele, ale podobno te silniki są zajebiste więc taki przebieg raczej nie przekreśla

> auta?

One nie sa zajebiste do robienia "przebiegow"

Doksztalc sie z Saxologii 106logii i wroc zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> One nie sa zajebiste do robienia "przebiegow"

> Doksztalc sie z Saxologii 106logii i wroc

Jestem tu, żeby się więcej dowiedzieć smile.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

dobra i dobrze założona instalacja sekwencyjna nie wpływa na zuzycie silnika. w tarniowie są dwa vtsy na sekwencjach jeden 140 koni a drugi seria i wykresy mają zblizone na gazie i benzynie (na gazie delikaatnie mniejszy moment ale wieksza moc za to).

jeden ma w bagazniku butle a drugi pod spodem (brzydko wyglada bo butla troche wystaje spod zderzaka). Obie zakładane w Czakramie w Tarnowie bo jest tam osoba która jedna z niewielu w polsce to ogarnia. Dlatego w okolicy jezdzi kilkanascie zagazowanych lancerów i sti:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.