Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

126: World Maluch Meeting 2010 - Zvolen SK- 26-27.06.2010

Featured Replies

Napisano

Oficjalna informacja ze strony organizatora, czyli Ludevita Matuski (www.126fan.sk):

Maluch World Meeting MWM 2010

Zraz špecializovaný pre Fiat 126 sa uskutoční 25.-27.6.2010 v Neresnici vo Zvolene.

25.6.2010 Piatok 8:00-20:00 Prezentácia v sídle klubu.

Individuálny program

12:00-20:00- Vyhliadkové lety letisko Dobrá Niva (14km od campu)

16:00-20:00 – test tlmičov, alebo bŕzd (zdarma), jazda zručnosti

Návšteva kultúrnych pamiatok vo Zvolene (zdarma)

26.6.2010 Sobota 7:00-9:00 Doprezentácia v Autocampingu

9:15- Individuálny presun na námestie Zvolen

10:00-11:00-Program Námestie Zvolen

11:00-12:00- Neorganizovaná kolóna do Kremnice starou cestou

(R1 je spoplatnená)

12:00-17:00- Program námestie Kremnica- možnosť navštíviť okolité

atrakcie za zvýhodnené ceny

17:00-Slávnostný odjazd a presun do autocampingu Zvolen

18:00-19:00- Koncert Pacifik (Country)

19:30- Vyhodnotenie súťaží a začiatok večerného programu

(tombola,disco)

00:00- striptíz a disco do rána

Účast. poplatok je 25€/auto. Počet áut je limitovaný na 300.

Rezervácie: Autocamping Neresnica

Chata 3 miestna

Chata 4 miestna

Stan len vlastný

Tel.: 00421 45 533 2651

Stan nie je potrebné rezervovať

Ubytovňa Barepo: http://www.uby.sk/turisticka-ubytovna-barepo-zvolen

cca 300m od campu

Hotel tenis: http://www.hoteltenis.sk/hotel-tenis.php

cca 600m od campu

Penzión Almada: http://www.almada.sk/en.html

cca 4 km od campu

Info o akcii: AgroMat s.r.o. 8:00-17:00

Tel.: 045 532 10 33

Fax.: 045 532 08 85

Mobil.: 0903 500 529

English: 00421 903 519 670

Email: [email protected]

Web:www.126fan.com

Počas zrazu je povinné označenie účastníckou páskou. V Campe je obmedzená rýchlosť na 20 km/h !!! Nerešpektovanie tejto rýchlosti a pokynov organizátorov sa trestá vylúčením zo zrazu bez nároku na vrátenie registračného poplatku. Program zdarma a zvýhodnené ceny platia len pre účastníkov označených páskou. Sponzorské nálepky sú povinné!!

Ak ste fiatku medzičasom predali, oznámte to prosím do klubu obratom, aby sme Vám zbytočne neposielali informácie a pošlite prosím túto pozvánku novému majiteľovi

V rámci zrazu bude pre nás 3-dňový letecký deň

Tandemový zoskok padákom

Akrobatický let na vetroni

Výhliadkový let

piatok - 12.00 - 20.00

sobota - 10.00 - 20.00

nedeľa - 10.00 - 16.00

Športové letisko Dobrá Niva.

na_plagat126_xcopyn.jpg

Opis w wersji angielskiej oraz wszystkie ceny dostepne sa na stronie organizatora http://www.126fan.sk

---------------------------------------------------------

Poza pierwszym bylem na kazdym zlocie organziaowanym na Slwoacji, tam wlasnie poznalem Dori, moja obecna malzonke. Nie widzimy innej opcji, zeby nie jechac - tam po rpostu trzeba byc. Obecnosc ludzi z Polski, Czesch, Wegier, Slowacji, Niemic, Austrii, Holandii. Belgii, Francji, w tym roku podobno rowniez Serbii i Czarnogory oraz Bosni swiadcza jednoznacznie o rozmachu organziacyjnym. Ludevit na ma swoim koncie 3 kolejne rekordy Guinessa pod wzgledem ilosci maluchow w jednym meijscu w jednym czasie - najliczniejszy ponad 300 maluchow.

Atmosfera zlotu w niczym nie przypomina polskich zlotow - nie ma palenia gumy, krecenia baczkow, pijanych kierowcow, nieroformowalnych pajacow - ludzie sami sie pilnuja. A sa naprawde w przeroznym wieku - od najmlodszych niemowlakow po malzenstwa 80-letnie. I wszyscy sie doskonale bawia i - co najwazniejsze - dogaduja, zas sam zlot przypomina piknik.

Wiec jedziemy napewno i goraco namawiam wszystkich niezdecydowanych na wyjazd.

Co sie zas tyczy samego wyjazdu to niemal od zawsze jezdzmy tam juz w czwartek, by piatek miec czas wolny dla siebie i doswiadczenie pokazuje ze jest to najlepsze rozwiazanie jakie moze byc. Spokojnie mozna zrobic zakupy niezbedne na camping, zwiedzic Zvolen, a jest naprawde co - zamek i samo miasto jest bardzo ciekawe by w sobote wziac udzial w imprezie.

I tak z Warszawy wyjezdzamy w czwartek 24.06.2010 o godzinie 6 rano z parkingu przy McDonaldzie w Jankach, gdzie trasa przez Radom, Kiielce, Krakow i Chyzne dojechac do Zvolenia. Po drodze w Radomiu przy duzym rondzie dolaczyc ma grupka z Lublina, w Krakowie spotukamy sie z ludzmi z okolic na stacji Lukoila na Zakopiance na wylocie na Zakopane, by ok, godz. 12-13 w zaleznosci od warunkwo na trasie wyruszyc dalej. Przyjazd do Zvolenia przewidujemy okolo godziny 17-19, gdzie od razu mozna sie zarejestrowac. Po drodze bedziemy jechac wsrod przepieknych krajobrazow oraz wspinac sie 8-kilometrowa serpentyna na przelecz Donovaly, by z niej pozniej zjechac. Zawsze jest to proba dla niejednego malucha, ale na gorze jest naprawde ladnie.

Jesli ktos chce sie do nas dolaczyc to zapraszam serdecznie - nie robie zadnej listy, po prostu spotykamy sie na trasie i jedziemy dalej. Rozpoznac nas raczej nie bedzie trudno.

Wiem, ze z Polski ludzie beda tez jechac w nocy z wartku na piatek, jednak moje doswiadczneie oraz znajomosc wszystkich mozliwych tras z racji czestych wizyt Budapeszcie (po drodze jest Zvolen) spokojnie pozwala mi napisac, ze zdecydowanie ta trasa nalezy jechac w dzien, bo jest co ogladac.

Jesli ktos sie jeszcze nie zdecydowal to naprawde nei na sie nad czym zastanawiac - jeszcze nikt nie zalowal tego, ze pojechal na Slowacje.

A relacje z poprzednich niemal wszystkich zlotow sa na mojej stronie, nei bez powodu o adresie zbieznym z glownym organizatorem zlotu www.126fan.pl w dziale Zloty.

Serdecznei zapraszam.

Zmiany na kaciku z 126 - beda male zmiany w regulaminie. Narazie - wszelkie posty inne niz Piekne Maszyny probuje jakos wyroznic.

Ozi

Napisano
Watek bez zdjecia. Moderator powiadomiony skromny.gif
Napisano

> Watek bez zdjecia. Moderator powiadomiony

100_0373.JPG

smirk.gif śmieszny jesteś

Napisano

mam nadzieje ze rezerwacja 4 osobowej chatki aktualna... a na sam zlot tez trzeba jakos rezerwowac wjazd?

Napisano
  • Autor

> mam nadzieje ze rezerwacja 4 osobowej chatki aktualna... a na sam zlot tez trzeba jakos rezerwowac

> wjazd?

Jesli twoja nieaktualna to moja tez grinser006.gif

Rejestrujesz sie tylkopo przyjezdzie do Zvolenia u Ludevita i na campingu w biurze mowisz ze masz chate na swoje nazwisko. Placisz, odbierasz klucze i dobrze sie bawisz zlosnik.gif

Napisano

> Jesli twoja nieaktualna to moja tez

> Rejestrujesz sie tylkopo przyjezdzie do Zvolenia u Ludevita i na campingu w biurze mowisz ze masz

> chate na swoje nazwisko. Placisz, odbierasz klucze i dobrze sie bawisz

u Ludevita to tam w tym sklepiku gdzie poprzednio?

ta chatka jest 4 osobowa, dobrze pamietam?

Napisano
  • Autor

> u Ludevita to tam w tym sklepiku gdzie poprzednio?

> ta chatka jest 4 osobowa, dobrze pamietam?

Taka rezerwowalem dla siebie i dla ciebie. Zawsze byly 4-osobowe i mam nadzieje, ze tego nie zmienili - hehe hehe.gif

Napisano

> Taka rezerwowalem dla siebie i dla ciebie. Zawsze byly 4-osobowe i mam nadzieje, ze tego nie

> zmienili - hehe

Quote:

Rezervácie: Autocamping Neresnica

Chata 3 miestna

Chata 4 miestna

sam to napisales...

Napisano
  • Autor

> Quote:

> Rezervácie: Autocamping Neresnica

> Chata 3 miestna

> Chata 4 miestna

> sam to napisales...

Mialem na mysli, ze te chaty, ktore rezerwowalem zawsze byly 4 osobowe i teraz tez takie rezerwowalem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.