Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Budowa gokarta

Featured Replies

Napisano

witajcie

tak sobie myślę, że zawsze chciałem zrobić coś takiego ale nigdy nie było warunków teraz warunki są i dlaczego by nie? Udało mi się także zdobyć kompletny silnik 250ccm z przekładnią CVT.

Są tutaj jacyś domowi konstruktorzy takich maszyn z łodzi lub okolic? Chciałbym zasięgnąć trochę języka, może też pomóc z dostępem do części (liczne znajomości w hurtowniach)

Napisano

Nie robiłem nigdy gokarta, ale widzialem w necie pdfy z instrukcjami wymiarami ramy itd

Napisano

> Nie robiłem nigdy gokarta, ale widzialem w necie pdfy z instrukcjami wymiarami ramy itd

Tak, książka Tadeusza Rychreta o samodzielnej budowie karta. Kiedyś miałem tę książkę, obecnie można znaleźć w sieci w pdf.

Napisano

fajna sprawa, ale gdzie tym bedziesz jeździć, chyba ze jakis tor masz w pobliżu. moim zdaniem fajniej zbudowac jakiegos buggy, ale to moje zdanie.

Napisano
  • Autor

> fajniej zbudowac jakiegos buggy, ale to moje zdanie.

Mieszkam na wsi i mam sporo fajnego asfaltu tam i sporadycznie coś tam się pojawia na drodze, więc .... Generalnie plan mam taki, żeby zrobić coś na dwie osoby a z czasem zrobić do tego obudowę z tworzywa. Czyli już takie małe auto sportowe. Oczywiście wszystko w miarę dostępności środków finansowych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.