Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stare moto. Z czym to się je ?

Featured Replies

Napisano

Mam taki dylemat.

Wyobraźcie sobie takie moto Kawasaki ZX10 z roku 90'.

Kawa na swój rok rewolucyjna, alu rama, sprzęgło w hydraulice, regulowane zawieszenie, funkcja pasażer z tyłu. Silnik 1000, 136 KM, 4 zylindre.

Motór w stanie perfekcyjnym, pochodzi od motonity który nie żyje. Z jednej strony moto trochę rzadkie i to kawa... Z drugiej strony jest nowoczesne super utrzymane ( wygląda archaiczne ) - jak na swój wiek. Poglądowe foto [image]http://www.bikepics.com/pictures/1955683/[/image]

Cena 4000.

Co sądzicie ?

Napisano

Mi sie z wygladu podoba. Cena umiarkowana a nawet niska. Jesli stan tak jak piszesz ja bym bral.

Sam jezdze kawa z 92r, i zero problemow. Takze polecam. Hehe jak nie chcesz to po wakacjach sam bym taka chetnie lyknol zlosnik.gifzlosnik.gif

Tylko pamietaj, ze to nie zabawka i nie sprzet dla poczatkujacych.

Napisano
  • Autor

> Mi sie z wygladu podoba. Cena umiarkowana a nawet niska. Jesli stan tak jak piszesz ja bym bral.

> Sam jezdze kawa z 92r, i zero problemow. Takze polecam. Hehe jak nie chcesz to po wakacjach sam bym

> taka chetnie lyknol

> Tylko pamietaj, ze to nie zabawka i nie sprzet dla poczatkujacych.

Doświadczenia ciut mam, mam dużo respektu.

To była kobyłka właściciela, miał wiele moto a w tym czasie tą kawę.

Zabili go na Hayabuzie na 7, typ wymusił pierwszeństwo, on miał wg. 3 rzeczoznawców około 90-100 km/h.

Tą kawę miał trzymać do końca...

Napisano

> Wyobraźcie sobie takie moto Kawasaki ZX10 z roku 90'.

> Kawa na swój rok rewolucyjna, alu rama, sprzęgło w hydraulice, regulowane zawieszenie, funkcja

> pasażer z tyłu. Silnik 1000, 136 KM, 4 zylindre.

> Motór w stanie perfekcyjnym,

> rzadkie i to kawa... Z drugiej strony jest nowoczesne super utrzymane - jak na swój wiek.

> Cena 4000.

> Co sądzicie ?

jeśli rzadkie i już pełnoletnie, to mogą być problemy z częściami. ale jeśli ma służyć do weekendowych spacerów (jak moja yamaszka z 88r. smile.gif) i jest w takim stanie, jak piszesz - to brać i cieszyć się jazdą: jeszcze parę lat i będzie youngtimer waytogo.gif

Napisano

> Mam taki dylemat.

> Wyobraźcie sobie takie moto Kawasaki ZX10 z roku 90'.

> Kawa na swój rok rewolucyjna, alu rama, sprzęgło w hydraulice, regulowane zawieszenie, funkcja

> pasażer z tyłu. Silnik 1000, 136 KM, 4 zylindre.

> Motór w stanie perfekcyjnym, pochodzi od motonity który nie żyje. Z jednej strony moto trochę

> rzadkie i to kawa... Z drugiej strony jest nowoczesne super utrzymane ( wygląda archaiczne )

> - jak na swój wiek. Poglądowe foto [image]http://www.bikepics.com/pictures/1955683/[/image]

> Cena 4000.

> Co sądzicie ?

doloz troche i sprzedam ci moejego skromny.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.