Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wybierak z palio

Featured Replies

Napisano

Pany mam taki wybierak na stanie i pytanie czy ta wajche da rade obrocic o 180 stopni tak aby ten "cypel" gdzie zaczepia sie linke w wybieraku byl u gory a nie na dole? Wybierak jest rozbieralny? Chodzi mi o wajche ktora dziala gora/dol na lewarku czyli ta z tylu jak patrzymy na skrzynie stojac przed maska zlosnik.gif

Napisano

> Pany mam taki wybierak na stanie i pytanie czy ta wajche da rade obrocic o 180 stopni tak aby ten

> "cypel" gdzie zaczepia sie linke w wybieraku byl u gory a nie na dole? Wybierak jest

> rozbieralny? Chodzi mi o wajche ktora dziala gora/dol na lewarku czyli ta z tylu jak patrzymy

> na skrzynie stojac przed maska

tak ok.gif jest rozbieralny i da sie obracać ok.gif

Napisano

> Pany mam taki wybierak na stanie i pytanie czy ta wajche da rade obrocic o 180 stopni tak aby ten

> "cypel" gdzie zaczepia sie linke w wybieraku byl u gory a nie na dole? Wybierak jest

> rozbieralny? Chodzi mi o wajche ktora dziala gora/dol na lewarku czyli ta z tylu jak patrzymy

> na skrzynie stojac przed maska

ja mam u siebie zrobione tak ze obciolem całą dolną częśc z tą kulką wydobylem kulke i zrobiłem takiego szort sziftera xD jezdze na tym od czasu jak swapnolem (jakies ponad 2 lata) i wsio bangla biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> tak jest rozbieralny i da sie obracać

a jak sie za to zabrac najlepiej? tam jest chyba tylko 1 sruba od strony czujnika.

Napisano

> a jak sie za to zabrac najlepiej? tam jest chyba tylko 1 sruba od strony czujnika.

zdejmujesz ze skrzyni, wybijasz zawleczkę na "języczku" wybijasz całość, montujesz przekręcone o 180stopni.

Napisano

> a jak sie za to zabrac najlepiej? tam jest chyba tylko 1 sruba od strony czujnika.

Jak przyjedziesz na robote to zrobimy zlosnik.gif

Napisano

nie ma śruby. W środku jest tylko jeden pierścień zabezoieczający (ukryty trochę pod plastikiem dociśniętym spręzynką) oraz kołek rozpręzny który jest wbity w mechanizm. Da się to rozebrać, ale po odwroceniu o 180stopni na 99% kołek nie trafi w otwór i nie da się go poprawnie wbić.

Lepiej rozebrać to tak, zeby nie uszkodzić uszczelniacza na ośce, obciąć kawałek płaskownika z kulka i przyspawać odwrotnie.

Napisano
  • Autor

> ale po odwroceniu o 180stopni na 99% kołek nie trafi w otwór i nie da się go poprawnie wbić.

kolek wlazl z jednej strony... w sumie mam go w dwoch czesciach bo albo tak bylo albo sie zlamal. z jednej wlazl, z drugiej jutro bede robil ale tez wchodzil. na szczescie da sie trafic bez problemu w dziurke smile.gif

Napisano

> kolek wlazl z jednej strony... w sumie mam go w dwoch czesciach bo albo tak bylo albo sie zlamal. z

> jednej wlazl, z drugiej jutro bede robil ale tez wchodzil. na szczescie da sie trafic bez

> problemu w dziurke

ja wiem ze się da trafić, ale nie zawsze jest on symetrycznie nawiercony. Zdaza się, ze jest przesunięty o połowę otworu i już dupa z wbiciem zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> ja wiem ze się da trafić, ale nie zawsze jest on symetrycznie nawiercony. Zdaza się, ze jest

> przesunięty o połowę otworu i już dupa z wbiciem

aa w ten sposob, a myslalem ze sa symetryczne grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.