Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pytanie pomoc :(

Featured Replies

Napisano

witam mam problem z sejem 1,1 a wiec problem polega na tym ze jak odpale seja to silnik chodzi a jak wlacze swiatla nagle gasnie a gdy chce odpalic na swiatlach to nie mozna frown.gif prosze o jakas dobra rade fachowcow wielkie dzieki pad.gif

Napisano

> witam mam problem z sejem 1,1 a wiec problem polega na tym ze jak odpale seja to silnik chodzi a

> jak wlacze swiatla nagle gasnie a gdy chce odpalic na swiatlach to nie mozna prosze o jakas

> dobra rade fachowcow wielkie dzieki

A ma to związek z poborem prądu czyli jakbyś radio odpalił to też silnik zgaśnie czy typowo z instalacją świateł?

Napisano
  • Autor

> A ma to związek z poborem prądu czyli jakbyś radio odpalił to też silnik zgaśnie czy typowo z

> instalacją świateł?

same swiatla

frown.gif

Napisano
  • Autor
frown.gif nikt nie doradzi to moze byc
Napisano

U mnie było podobnie jak mi minusowa klema się poluzowała i była słaba masa.

Napisano

może sprawdź kable w komorze silnika,czy gdzieś się nie stopiła lub przetarła izolacja i stykają się przewody?

Napisano

> witam mam problem z sejem 1,1 a wiec problem polega na tym ze jak odpale seja to silnik chodzi a

> jak wlacze swiatla nagle gasnie a gdy chce odpalic na swiatlach to nie mozna prosze o jakas

Po wyjęciu bezpiecznika świateł silnik pali normalnie ?

Napisano
  • Autor

> może sprawdź kable w komorze silnika,czy gdzieś się nie stopiła lub przetarła izolacja i stykają

> się przewody?

sprawdzalem i wszystko ok z kablami

frown.gif

Napisano

mi kiedys w 126p rozrusznik zrobil zwarcie ale problem mialem ze zgaszeniem silnika - albo kangur albo (pozniej zauwazylem) prawy kierunkowskaz wylaczal zaplon.... hehe.gif

szukaj zwarcia... np. w lampach

Napisano

Któryś z przewodów masy się poluzował albo urwał.

Włączając światła powodujesz pojawienie się potencjału w miejscu gdzie powinna być masa i jakieś inne urządzenia (komputer,pompa paliwa, albo coś) są zasilane niewystarczającym napięciem.

U mnie podobne objawy występowały jak zapomniałem przykręcić przewodu masy do bloku silnika - im wyższy pobór prądu, tym niższe napięcie miałem na wszystkich urządzeniach w silniku.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.