Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[SC] Uszczelka tylnej szyby

Featured Replies

Napisano

Mam pytanko. Z racji malowania musialem wyciagnac uszczelke tylnej szyby i mam teraz problem z jej wcisniecie biglaugh.gif macie jakis sprawdzone patenty na to ??

Napisano

> Mam pytanko. Z racji malowania musialem wyciagnac uszczelke tylnej szyby i mam teraz problem z jej

> wcisniecie macie jakis sprawdzone patenty na to ??

wyciac i wkleic szybe spowrotem inaczej ni chu chu.... ktos cos kminl z cieciem uczczelki ale nie wiem kto...

Napisano

Może być ciężko,bo z tego co pamiętam,to zawsze uszczelkę musiałem zakładać razem z szybą,bo później nie było jak jej wsadzić;/a Ty pewnie wyciągnąłeś tylko uszczelke,bez szyby?

próbowałbym na Twoim miejscu założyć ją od góry,a jak już by wlazło,to plaski śrubokręt i dookoła w dół zakładać,wciskać ją,ale najlepiej w dwie osoby jednocześnie.Trzeba uważać przy tym,żeby jej nie uszkodzić...

Najprościej tak,jak cookie mówi-wyciąć i wkleić razem z szybą

Napisano
  • Autor

> wyciac i wkleic szybe spowrotem inaczej ni chu chu.... ktos cos kminl z cieciem uczczelki ale nie

> wiem kto...

wejsc na pewno wejdzie, tego jestem pewien tylko szukam jakiegos knifu biglaugh.gif wiem, ze podobno jak sie zagotuje w wodzie ta uszczelke, to staje sie bardzo elastyczna i wchodzi, ale to byl musial nabic butle z gazem w garazu biglaugh.gif

Napisano

> wejsc na pewno wejdzie, tego jestem pewien tylko szukam jakiegos knifu wiem, ze podobno jak sie

> zagotuje w wodzie ta uszczelke, to staje sie bardzo elastyczna i wchodzi, ale to byl musial

> nabic butle z gazem w garazu

hmmm tego to nie wiedzialem.... ale czy takie gotowanie nie zniszczy uszczelki????

Napisano

Witam. Czeka mnie malowanie tylnej klapy w jaki sposób wyciągnać szybe tak aby jej nie uszkodzić oczywiscie

Napisano

> Witam. Czeka mnie malowanie tylnej klapy w jaki sposób wyciągnać szybe tak aby jej nie uszkodzić

> oczywiscie

jesli CC to wypchniesz

a jeśli SC to trzeba wyciąć lub wyjąć uszczelke pomalować klape i włożyć uszczelke co zapewne sie nie uda łatwo

Napisano
  • Autor

> jesli CC to wypchniesz

> a jeśli SC to trzeba wyciąć lub wyjąć uszczelke pomalować klape i włożyć uszczelke co zapewne sie

> nie uda łatwo

pytalem kolege ktory to robil, jutro bede probowac biglaugh.gif uszczelke mocno zagrzac w gotujacej sie wodzie, do tego ludwik dla poslizgu i wciskamy

Napisano

> pytalem kolege ktory to robil, jutro bede probowac uszczelke mocno zagrzac w gotujacej sie

> wodzie, do tego ludwik dla poslizgu i wciskamy

no to moze przyjade oblookac jak mozna 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Mam pytanko. Z racji malowania musialem wyciagnac uszczelke tylnej szyby i mam teraz problem z jej

> wcisniecie macie jakis sprawdzone patenty na to ??

posmarować i liczyć na szczęście biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.