Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Komputer 0.9 w 1.1 SPI

Featured Replies

Napisano

Witam,

Ostatnio gdy zakładałem większą przepustnicę do seja moją uwagę zwrócił komputer, przeczytałem oznaczenia na nim i ku mojemu zdziwieniu okazało się, że jest to komp od silnika 0.9. Powiedzcie mi czy to ma prawo działać prawidłowo z silnikiem 1.1? Nie wiem dlaczego jest taki komputer, samochód kupiłem kilka miesięcy temu i dopiero teraz zauważyłem, że jest taki komputer. Poniżej zdjęcia jak to wygląda oraz oznaczenia z naklejki.

sej_komp_1.jpg

sej_komp_2.jpg

Napisano

> Witam,

> Ostatnio gdy zakładałem większą przepustnicę do seja moją uwagę zwrócił komputer, przeczytałem

> oznaczenia na nim i ku mojemu zdziwieniu okazało się, że jest to komp od silnika 0.9.

> Powiedzcie mi czy to ma prawo działać prawidłowo z silnikiem 1.1? Nie wiem dlaczego jest taki

> komputer, samochód kupiłem kilka miesięcy temu i dopiero teraz zauważyłem, że jest taki

> komputer. Poniżej zdjęcia jak to wygląda oraz oznaczenia z naklejki.

Kompy w 0.9 i 1.1 to ta sama elektronika, tylko program, a w gruncie rzeczy mapy są inne. Może komuś komp siadł, a miał zapasowy od 900 więc wsadził ten i włożył do niego kość z tego zepsutego 1.1.

Napisano

> Kompy w 0.9 i 1.1 to ta sama elektronika, tylko program, a w gruncie rzeczy mapy są inne. Może

> komuś komp siadł, a miał zapasowy od 900 więc wsadził ten i włożył do niego kość z tego

> zepsutego 1.1.

albo po prostu założył od 900 i nie zmieniał kości (jeśli oryginalnie sklejony). 1.1 na kompie od 900 będzie jeździć i odwrotnie również.

Napisano

> Witam,

> Ostatnio gdy zakładałem większą przepustnicę do seja moją uwagę zwrócił komputer, przeczytałem

> oznaczenia na nim i ku mojemu zdziwieniu okazało się, że jest to komp od silnika 0.9.

> Powiedzcie mi czy to ma prawo działać prawidłowo z silnikiem 1.1? Nie wiem dlaczego jest taki

> komputer, samochód kupiłem kilka miesięcy temu i dopiero teraz zauważyłem, że jest taki

> komputer. Poniżej zdjęcia jak to wygląda oraz oznaczenia z naklejki.

Pytanie czy 0.9 na wirusie z 1.1 będzie miało jakiś pozytywny efekt? Bo może bym sobie zwirusował wink.gif P.S. Kość to jakiś AVR?

Napisano

znajomy ma 900 i dosc długo auta nie ruszał , potem mówił ze podczas odpalania poszedł dym z kompa,

dałem mu mojego z 1.1 i juz smiga półtora roku mówił ze zero zmian , w spalaniu czy odpalaniu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.