Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problem z odpalaniem

Featured Replies

Napisano

Mam nowe lacetti 700km smile.gif a już pierwszy problem frown.gif

Jak samochód stoi na słońcu dłużej (a więc nagrzewa się) nie mogę odpalić samochodu. Nie pomaga ani "piłowanie" rozrusznikiem, a ni czekanie aż kontrolki pogasną, trzeba spróbować ze trzy, cztery razy rozrusznikiem i dopiero zadziała.

Dziwne jest to, że nie ma problemu na zimnym, ani ciepłym silniku. Po prostu ato stoi kilka godzin w cieple i nie odpala.

Może ktoś coś wie? jakieś sugestie nim udam się do serwisu?

Napisano

> Mam nowe lacetti 700km a już pierwszy problem

> Jak samochód stoi na słońcu dłużej (a więc nagrzewa się) nie mogę odpalić samochodu. Nie pomaga ani

> "piłowanie" rozrusznikiem, a ni czekanie aż kontrolki pogasną, trzeba spróbować ze trzy,

> cztery razy rozrusznikiem i dopiero zadziała.

> Dziwne jest to, że nie ma problemu na zimnym, ani ciepłym silniku. Po prostu ato stoi kilka godzin

> w cieple i nie odpala.

> Może ktoś coś wie? jakieś sugestie nim udam się do serwisu?

zadzwoń po assistance jak Ci nie odpala - wtedy chyba dostaniesz zastępcze autko

Napisano

Najpierw spróbuj odpalać samochód z gazem w podłodze (oczywiście tylko wtedy, gdy stoi długo na słońcu).

Nie wiem jak w Chevim, ale w poprzednim aucie żony (Nysan wink.gif ) było napisane w istrukcji, żeby w takiej sytuacji tak właśnie odpalać...

Napisano
  • Autor

> Najpierw spróbuj odpalać samochód z gazem w podłodze (oczywiście tylko wtedy, gdy stoi długo na

> słońcu).

> Nie wiem jak w Chevim, ale w poprzednim aucie żony (Nysan ) było napisane w istrukcji, żeby w

> takiej sytuacji tak właśnie odpalać...

A wiec dzisiaj po pracy tak zrobię. 8 godzin na słońcu wystarczy smile.gif

Napisano
  • Autor

> Masz moze dokladany alarm

Co masz na myśli?

Napisano
  • Autor

> To nowe auto!?

> Nie zapala od razu zgłoś na assistance - niech naprawią.

nowe, nowe, ale jak pisałem za trzecim, czwartym razem odpala, więc spróbuję zapalić, zadzwonię na assistance, przyjadą spróbują i zapali za drugim razem. uff, miałem kiedyś podobny problem z samochodem na gwarancji z akumulatorem. co assistance przyjechał to wszystko działało odjechało nie działało

Napisano
  • Autor

uff, cały czas to samo, samochód stoi na słońcu 8 godzin trzeba piłować rozrusznikiem, byłem w serwisie, powiedzieli: zostawić samochód to zobaczą frown.gif

Napisano

a nie jest to wina tego ze jakis czujnik rozgzrewa sie i komputer przy rozruchu mysli ze jest goracy silnik i daje mniej bogatsza miesznke paliwowa ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.