Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alfa Romeo Abarth?

Featured Replies

Napisano

Moto.pl

Quote:

Fabryczny tuner Fiata wyraźnie się rozkręca. W zeszłym tygodniu ogłosił, że chce zbudować od podstaw własne, sportowe coupe. Teraz dowiadujemy się, iż firma zamierza podkręcać Alfy Romeo

Obecnie w warsztatach tunera powstają gorące wersje "pięćsetki" oraz Punto. Fabrycznie podkręcone auta cieszą się sporym zainteresowaniem - od początku produkcji znalazły już około 22 tys. nabywców. Wszystko wskazuje na to, że niebawem Abarth rozszerzy swoją ofertę.

W wywiadzie dla brytyjskiego magazynu Autocar, szef sprzedaży i marketingu firmy Antonino Labate powiedział:

Sytuacja firmy jest tak dobra, że planujemy produkować więcej pakietów dla Fiata, a nawet przygotować jakieś dla Alfy Romeo

Które modele tuner zamierza wziąć pod lupę? Labate zdradził, że na pewno nie będzie to MiTo. Nie wchodzi ona w grę, ponieważ producent ma już w swojej ofercie usportowioną wersję auta z "czterolistną koniczynką". Skoro tak, małe są też szanse na powstanie modelu Abarth Giulietta. Kompaktowa Alfa również występuje bowiem w odmianie Quadrifoglio Verde. Labate nie chciał zdradzać szczegółowych planów, powiedział tylko, że "jest wiele możliwości".

Napisano

I slusznie claps.gif

Ja bym sie pokusil nawet o sprzedawanie Abartha rownolegle z QV. Tzn budowalbym Abarthy na bazie QV ale "z jeszcze wieksza dawka sportu" grinser006.gif

Napisano

> I slusznie

> Ja bym sie pokusil nawet o sprzedawanie Abartha rownolegle z QV. Tzn budowalbym Abarthy na bazie QV

> ale "z jeszcze wieksza dawka sportu"

czy ja wiem hmm.gif

ja bym rozszerzył gamę abartha o same bodykity na przykład zlosnik.gif

jakoś abarth do alfy mi nie pasuje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.