Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wycieraczki

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich.

Mam problem polegający na tym, iż nie działają mi wycieraczki(przód,tył) oraz spryskiwacz. Bezpiecznik jest caly. Co może być przyczyną tego?

Napisano

Przerwany obwód posprawdzaj wszystkie przewody czy podopinane itd. Jeżeli bezpiecznik jest cały no to raczej nic innego nie może być. Najlepiej sprawdź czy płynie prąd w obwodzie. Wszystko będziesz wiedział smile.gif Sprawdź również czy masz dobry z tego co się nie mylę powinien być 20 [A]? zobacz czy tak owy jest

(To tylko moja teza a jestem nowy więc mogę się mylić)

Napisano

> Witam wszystkich.

> Mam problem polegający na tym, iż nie działają mi wycieraczki(przód,tył) oraz spryskiwacz.

> Bezpiecznik jest caly. Co może być przyczyną tego?

Nawiew działa?? bo to ten sam obwód, sprawdź czy zworka w skrzynce bezp na dole jest lub czy łączy

Napisano
  • Autor

> Nawiew działa?? bo to ten sam obwód, sprawdź czy zworka w skrzynce bezp na dole jest lub czy łączy

Nawiew tez nie działa. Pewnie styki stykające z bezpiecznikiem zaśniedziały. Macie jakiś patent żeby tam dotrzeć i wyczyścić nie powodując zwarcia w innych obwodach?

Napisano

> Nawiew tez nie działa. Pewnie styki stykające z bezpiecznikiem zaśniedziały. Macie jakiś patent

> żeby tam dotrzeć i wyczyścić nie powodując zwarcia w innych obwodach?

ofkors, że tak: odłącz akumulator - to najlepsza gwarancja hehe.gif30.GIF

Napisano

Podłącze się pod ten temat .Mam fiata Uno Fire i problem z przednią wycieraczką, która bardzo głośno pracuje. Gdy rozebrałem silniczek było w nim trochę wody i dużo smaru. Wyczyściłem wszystko i od nowa napakowałem smaru, jednak nic to nie dało. Myślę, że to wina łożyska, ale nie wiem czy na pewno. Spisałem nr. łożyska, jednak kartka zginęła i nie wiem jakie kupić. Jeżeli ktoś wie jaki to jest typ i czy to na pewno jego wina niech odpowie.

Z góry dzięki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.