Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Suzuki Swift mocowania foteli

Featured Replies

Napisano

Potrzebuje fotki mocowan foteli z suzuki swifta gs, podobno da sie na szynach z cc tylko ze nie bardzo to mi wychodzi

Napisano

> Potrzebuje fotki mocowan foteli z suzuki swifta gs, podobno da sie na szynach z cc tylko ze nie

> bardzo to mi wychodzi

A nie łatwiej Ci będzie na ceowniku lub płaskowniku? Ja tez jestem w trakcie zakładania tych foteli i daje płaskownik smile.gif

Napisano
  • Autor

> A nie łatwiej Ci będzie na ceowniku lub płaskowniku? Ja tez jestem w trakcie zakładania tych foteli

> i daje płaskownik

Wlasnie mam na wszelki wypadek 2 plaskowniki ale nie widze tego jak zamontowac bo nie idzie potem szyn przykrecic do podlogi

masz moze jakies foto pogladowe jakbys to widzial?

Napisano

> Wlasnie mam na wszelki wypadek 2 plaskowniki ale nie widze tego jak zamontowac bo nie idzie potem

> szyn przykrecic do podlogi

> masz moze jakies foto pogladowe jakbys to widzial?

foty porobie jak bede skladal

poucinalem oryginalne mocowania w plaskownikach(40cm) zrobie otwory na mocowanie do podlogi i w szynach zeby przykrecic do plaskownikow. Mozliwe ze wymysle jeszcze cos innego bo przy tej opcji jest troche zabawy smile.gif

Napisano
  • Autor

> foty porobie jak bede skladal

> poucinalem oryginalne mocowania w plaskownikach(40cm) zrobie otwory na mocowanie do podlogi i w

> szynach zeby przykrecic do plaskownikow. Mozliwe ze wymysle jeszcze cos innego bo przy tej

> opcji jest troche zabawy

to jak bedziesz skladal to wrzuc fotki bede wdzieczny, jak sam cos wykminie to wrzuce rowniez

Napisano

Muszisz zrobić otwory na mocowanie szyn od CC i wymierzyć szerokość fotela od Suzuki. Bo fotel suzuki jest węższy i mocujesz go wówczas to płaskownika lub ceownika. Potem mocujesz szyny od CC do tych wcześniejszych dziur i całą resztę już spasowaną przykręcasz na swoje miejsce. Rozumiesz o co mi chodzi??

Napisano

prawdopodobnie w sobotę będe pakował siedzenia do samochodu więc wszytko dokładnie obfoce i Ci podeśle ok.gif

Napisano
  • Autor

> Muszisz zrobić otwory na mocowanie szyn od CC i wymierzyć szerokość fotela od Suzuki. Bo fotel

> suzuki jest węższy i mocujesz go wówczas to płaskownika lub ceownika. Potem mocujesz szyny od

> CC do tych wcześniejszych dziur i całą resztę już spasowaną przykręcasz na swoje miejsce.

> Rozumiesz o co mi chodzi??

mniej wiecej wiem, tylko jaki plaskownik kupic? mam 40x8x0,6 i w ktorych miejscach mniej wiecej dziury zrobic?

Napisano

No najlepiej żeby był gdzieś około 5mm gruby. Co do dziur to musisz sobie odmierzyć, zaznaczyć i wywiercić. Ja też chyba nie długo będe takowe fotele montował tylko czekam na jakiś wolny dzień.

Napisano
  • Autor

> No najlepiej żeby był gdzieś około 5mm gruby. Co do dziur to musisz sobie odmierzyć, zaznaczyć i

> wywiercić. Ja też chyba nie długo będe takowe fotele montował tylko czekam na jakiś wolny

> dzień.

taki plaskownik mam 40x8x0,6

Napisano

> Potrzebuje fotki mocowan foteli z suzuki swifta gs, podobno da sie na szynach z cc tylko ze nie

> bardzo to mi wychodzi

chyba cie naprowadziłem co i jak

Napisano

> taki plaskownik mam 40x8x0,6

albo ceownik profil zamknięty o długości 45cm i grubości 5mm

Napisano

patrz w zalacznik, profil 60x40. to akurat fotele z hondy crx.

post-124065-14352508845451_thumb.jpg

Napisano

ale profile masz wzdłuż założone co widać

Napisano

> ale profile masz wzdłuż założone co widać

tak wzdłuż aby ktoś mógł usiąść z tylu, wysokość profilu wystarczy dobrać do swojego wzrostu

Napisano

> bardzo to mi wychodzi

no Qrcze niedawno było tylko niemoze tego odszukac i duzo zdjec, fajne i dokladne byly z fotelami z crx ale to podobna zasada przeca

Napisano

> no Qrcze niedawno było tylko niemoze tego odszukac i duzo zdjec, fajne i dokladne byly z fotelami z

> crx ale to podobna zasada przeca

watek sie juz powtarzal kilkakrotnie

Napisano

> tak wzdłuż aby ktoś mógł usiąść z tylu, wysokość profilu wystarczy dobrać do swojego wzrostu

bo niektórzy w poprzek montują profile na seryjnych szynach

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.