Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fazer 600 - nowy nabytek

Featured Replies

Napisano

Chwale się grinser006.gif

Dzisiaj się przesiadłem z Kawasaki Zephyr 550 rocznik 1992 na Yamaha Fazer rocznik 2001.

Kawa się sprzedała w trzecim dniu od wystawienia ogłoszenia, dwa dni później nabyłem nową niunie biglaugh.gif

Wrażenia z jazdy super, prowadzi się jak rower, o niebo lepiej od Kawy.

post-69963-1435250884597_thumb.jpg

Napisano

No i gites. Gratki. 20.GIF Ja swojego tak lubię, że po prostu mimo , że od dawna chodzi za mną FZ1 to nie mam serca go sprzedać. oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> No i gites. Gratki. Ja swojego tak lubię, że po prostu mimo , że od dawna chodzi za mną FZ1 to

> nie mam serca go sprzedać.

sprzedający oddał jeszcze 2 nowe kaski, kombinezon, rękawice i oryginalny tłumik cool.gif

Napisano

> Wrażenia z jazdy super, prowadzi się jak rower, o niebo lepiej od Kawy.

I to mnie denerwuje kiedy motocykliści z wielkim staże doradzają: Kup jakiś starszy słabszy motocykl, bo na mocnym sie zabijesz. hehe.gif

A prawda jest taka, że łatwiej nauczyć sie jezdzic na takim fazerze niż starym zephyrze gsie czy innej popierdółce.

Gratuluje zakupu smile.gif

Napisano

> A prawda jest taka, że łatwiej nauczyć sie jezdzic na takim fazerze niż starym zephyrze gsie czy

> innej popierdółce.

Coty, ostatnio panuje tu przecież przekonanie, ze od lat 70 nic sie w motocyklach nie zmieniło i technologicznie to jest to samo grinser006.gif

Napisano

> Coty, ostatnio panuje tu przecież przekonanie, ze od lat 70 nic sie w motocyklach nie zmieniło i

> technologicznie to jest to samo

A to przepraszam i już chowam sie do jamki panic.gif

Napisano

> I to mnie denerwuje kiedy motocykliści z wielkim staże doradzają: Kup jakiś starszy słabszy

> motocykl, bo na mocnym sie zabijesz.

> A prawda jest taka, że łatwiej nauczyć sie jezdzic na takim fazerze niż starym zephyrze gsie czy

> innej popierdółce.

> Gratuluje zakupu

Zgadzam sie w pelnej rozciaglosci zdania. Sam kupilem na pierwsze moto Suze SV650 majac jedynie doswiadczenie z GN250 na ktorym robilem kurs. Pelen obaw wsiadlem na nowy nabytek i okazalo sie, ze SVke prowadzi sie duzo latwiej i lepiej niz GieNka (tak w telegraficznym skrocie ujmujac).

Napisano

> Zgadzam sie w pelnej rozciaglosci zdania. Sam kupilem na pierwsze moto Suze SV650 majac jedynie

> doswiadczenie z GN250 na ktorym robilem kurs. Pelen obaw wsiadlem na nowy nabytek i okazalo

> sie, ze SVke prowadzi sie duzo latwiej i lepiej niz GieNka (tak w telegraficznym skrocie

> ujmujac).

trzeba bylo kupic R1

Napisano

> trzeba bylo kupic R1

Mialem zamiar kupic B-Kinga, ale kierownica mi nie lezala 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.