Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

passat 2.0 v8 kombi

Featured Replies

Napisano

czy to dobre auto na dłuższy czas? jakie ma wady jak go sprawdzić może ktoś podpowie? będę wdzięczny 20.GIF

Napisano

> czy to dobre auto na dłuższy czas? jakie ma wady jak go sprawdzić może ktoś podpowie? będę

> wdzięczny

ale jaki model czy chodzi tobie o B4 rocznik 94-96 czy o B3, czy może o jeszcze inny

jak B4 8V to miałem taki

ps,jak o ten model tobie chodzi to pisz a odpowiem

Napisano

> czy to dobre auto na dłuższy czas? jakie ma wady jak go sprawdzić może ktoś podpowie? będę

> wdzięczny

jesli znajdziesz auto w dobrym stanie techniczym i bezwypadkowe (lub naprawione profesjonalnie) to bedzie dlugo ci sluzylo

jednak znalezienie takiego auta jest bardzo bardzo trudne....

Napisano
  • Autor

> ale jaki model czy chodzi tobie o B4 rocznik 94-96 czy o B3, czy może o jeszcze inny

> jak B4 8V to miałem taki

> ps,jak o ten model tobie chodzi to pisz a odpowiem

chodzi o rocznik 95 2.0 8V kombi bo mi sie niedlugo rodzinka powiekszy rozumiecie sami nie smile.gif co w tych autach jest felernego i gdzie zajrzec po zakupie lub przed zeby sie po trasie nie zdziwić

??

Napisano

> chodzi o rocznik 95 2.0 8V kombi bo mi sie niedlugo rodzinka powiekszy rozumiecie sami nie co w

> tych autach jest felernego i gdzie zajrzec po zakupie lub przed zeby sie po trasie nie zdziwić

> ??

ja miałem sprowadzanego ze Szwajcarii rocznik 94 kombi oprócz skór to ful wypas z climatronikiem

był piękny i miał być dobry,dałem za niego 11tys. sprzedałem lanosa za 9 i cała kasę z lanosa włożyłem w remont passata liczę tu już montaż lpg sekwencję

wymieniłem w nim wszystko dosłownie wszystko

a sprzedałem na szybko za 6 tys. ale rodzinie

auta te są już leciwe i wyeksploatowane i znaleźć dobry zadbany egzemplarz to tak jakby trafić 4-5 w totka skłaniając się bardziej do tej 5

zawieszenie -trzeba kupować tylko dobre części żadne zamienniki bo elementy np wahacza wytrzymają tylko 3 tyś km i znowuż wymiana

rurka plastikowa odmy do silnika 2,0 kosztuje coś jak dobrze pamiętam 230zł

natomiast do silnika 1,8 tylko 28zł

były dwa typy silników

2,0 8V oznaczenie E

2,08V oznaczenie ABS lub AEG (nie pamiętam dokładnie)

części zamienne są drogie bo to VW i model przejściowy

jak doprowadziłem swoje auto do stanu perfekt nawet był remont całego silnika grinser006.gif to jazda tym autem była fajną sprawą, no i te prawdziwe 115 koników dawało frajdę z jazdy

mógłbym pisać dużo ale szkoda miejsca zaloguj się na forum passata jakiś tekst jest tam dział jak sprawdzić auto przed zakupem i wiele innych porad ,nawet możesz przeczytać moje posty pod nikiem waldek 40

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.