Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

C2 do sprowadzenia...warto ?

Featured Replies

Napisano

Taką C2 mam okazje zakupić. Coś około 17k zł za 2004 rok z klimą, ABS, 4x poducha, elektryka szyb, radio CD + dodatkowo naprawa uszkodzeń widocznych na fotach ( przód)

Silnik 1.1

Co myślicie? Auto ma jezdzic tylko po miescie, nie wiecej niż 10kk na rok - brać?

def397eeeca849e4med.jpg

98f117120ff91d8bmed.jpg

5c365b59682b732dmed.jpg

87685fcf83b1d89amed.jpg

0b642f2d4fdb517fmed.jpg

44746600e68f07f9med.jpg

Napisano

> Taką C2 mam okazje zakupić.

Co mu z tą maską jest? Za te pieniądze do miasta lepiej Pandy poszukaj, chyba że ma tym jeździc dama, to co innego grinser006.gif.

Napisano

coz 17+ oplaty?

ja bym pogadał aby oddal go za 15 czy 14 i samemu naprawil (znalaz warsztat który zrobi to dobrze) wkoncu nie bedziesz oszczedzac 100 czy 200 zl na naprawie a handlarze...

Napisano
  • Autor

blacharz i importer w jednej osobie to znajoma osoba - z polecenia.

17k z oplatami i naprawa...

a fiata nie chce.....z roznych powodów

Napisano

> blacharz i importer w jednej osobie to znajoma osoba - z polecenia.

> 17k z oplatami i naprawa...

> a fiata nie chce.....z roznych powodów

no teraz warto tego citroena ok.gif

Napisano

>

> fiata nie chce.....z roznych powodów

to ciekawe....no ale ok, nie mam prawa zabronić ci wiary w stereotypy

ale przyjrzyj sie tyłkowi

Napisano

> to ciekawe....no ale ok, nie mam prawa zabronić ci wiary w stereotypy

> ale przyjrzyj sie tyłkowi

ale kolega chyba właścnie dlatego woli c2 270751858-jezyk.gif

Napisano

Taki trochę złom.

Ta maska wydaje sie lepem na lamerów. pewnie to najdrobniejsza z przypadłości doskwierających temu autku...

Panda za 17k. Nie miałeś pandy to znaczy, że nie miałeś dobrego auta... zeby.GIF

Napisano

> Taki trochę złom.

> Ta maska wydaje sie lepem na lamerów. pewnie to najdrobniejsza z przypadłości doskwierających temu

> autku...

dokladnie.... uparcie sugeruje ogledziny odbytu

> Panda za 17k. Nie miałeś pandy to znaczy, że nie miałeś dobrego auta...

i znowu sie zgadzam.Stereotypy to fatalna rzecz no.gif

Napisano

A on nie ma przypadkiem poduch wywalonych....jesli tak to ten przod jest jzu poskladany pod kupujacego...

Napisano

Na jednym zdjeciu mamy napis 'sciaganie aut z ameryki' (domyslam sie). Firma sciaga auta z USA a nie jest w stanie wykonac stosunkowo taniej i prostej naprawy C2? grinser006.gif

Napisano

> Silnik 1.1

Za mały do tego autka - dobry był do saxo czy też Peugeota 106, ale one o jakieś 100kg lżejsze były, na dodatek to ma klimę...Pojechać pojedzie, ale spali pewnie tyle, co 1.4

Napisano

> Za mały do tego autka - dobry był do saxo czy też Peugeota 106, ale one o jakieś 100kg lżejsze

> były, na dodatek to ma klimę...Pojechać pojedzie, ale spali pewnie tyle, co 1.4

w C3 to spokojnie osiąga 130 - 140 to i tutaj da rade - mówie że "da rade" bo i tak tylko do miasta

Napisano

> w C3 to spokojnie osiąga 130 - 140 to i tutaj da rade - mówie że "da rade" bo i tak tylko do miasta

to troszkę mało jak na 1,1 silnik

w 1,2 niewiele mocniejszym ( 64km )bez problemów osiągam prawie 170km/h a prędkości typu 140-150km/h to są cały czas na autostradzie , ale tutaj Fabia pali tyle samo albo i więcej co 1,4-75km

Napisano

> Taką C2 mam okazje zakupić.

zwroc uwagę na te dwa elementy:

0b642f2d4fdb517fmed.jpg

87685fcf83b1d89amed.jpg

wprawdzie nie znam tego modelu ale wrodzona nieufnosc kaze mi zwracac uwagę na takie szczegoly.Byc moze się mylę

Napisano
  • Autor

heh...znalazlem to autko na autoscout24.de - cena 2500 euro. Chyba sprzedający chcial troche za mocno mnie przyciac...

Odpuszczam sobie to auto tym bardziej, że w oryginalnym ogloszeniu przewija sie polskie nazwisko zlosnik.gif

Dzięki panowie za czujność i rady 20.GIF

Napisano

> w C3 to spokojnie osiąga 130 - 140 to i tutaj da rade - mówie że "da rade" bo i tak tylko do miasta

Z tym spokojnie to specjalnie bym się nie zgodził bo trwa to lata świetlne i byle podmuch wiatru z przeciwka jest w stanie wydłużyć tą czynność o kolejne wieki.

Ogólnie silnik do miasta bardzo przyjemny spalanie 6-7l/100 aczkolwiek na autostradzie lepiej mu na prawym pasie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.