Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wątek z cyklu: " Witam ..."

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich! smile.gif

Po paru tygodniach postanowiłem się ujawnić. spy.gif

Prawko mam od 1,5 miesiąca, ale na wszelkiego motocyklach jeżdziłem po leśnych duktach od 15 roku życia (regularnie na WSK pamietającą młodość rodziców winner.gif).

Tak, więc pomimo nowego trendu na AK pt."kupuj lytra na pierwsze" zlosnik.gif zakupiłem "popierdółkowate" Suzuki GS500 z 2000r. icon_rolleyes.gif

Poniżej zdjęcia zrobione przy okazji pobytu w domu (normalnie można mnie spotkać w Krakowie) i po gruntownym przeglądzie, wymianach eksploatacyjnych i małym wypicowaniu.

PS. te wiejskie kierunki i tylna lampa w trybie "sport mode: on" to moja sprawka. zlosnik.gif

283956688-gs500_01.jpg

283956688-gs500_02.jpg

283956688-gs500_03.jpg

post-65389-14352508882655_thumb.jpg

Napisano

Łdnie wygląda. Gratki, miałem taką z 1991 roku czerwoną, po kącikowiczu też zresztą cool.gif. Bardzo dobrze zrobiłeś 20.GIF

Napisano
  • Autor

> Ładna sztuka:) Na początek idealne:)

Oprócz trójcy GS500, CB500 i ER-5, myślałem poważnie nad Suzuki SV650 w wersji naked, ale wyrwanie czegoś dobrego o tej porze roku graniczy z cudem, zatem jak nadarzyła sie atrakcyjna oferta GSa to zdecydowałem się na niego. wink.gif

Do tej pory zrobiłem około 900km, w tym trasę 2x250km i chyba największym plusem (który mi się na początku nie podobał) jest ta połówkowa kierownica odgięta trochę do dołu ok.gif- nowsze wersje mają klasyczną jednolitą rurę.

Napisano

> Oprócz trójcy GS500, CB500 i ER-5,

Trojcy? A o GPZ500S zapomnial? grinser006.gif

No chyba, ze chciales koniecznie golasa wink.gif

Napisano
  • Autor

> Trojcy? A o GPZ500S zapomnial?

> No chyba, ze chciales koniecznie golasa

Trochę zapomniał zlosnik.gif ale też chyba mało tego na allegro hmm.gif

A do motocykli naked jakoś mam sentyment (chyba przez tą starą WSKe zlosnik.gif).

Napisano

Mało kto z klasy 500 mówi o GPZ. Nie okłamujmy się, wyglądem to inna epoka jest. No i złe opinie chodzą o starszych Kawasaki, ale jeździ to fajnie.

Napisano

> Trochę zapomniał ale też chyba mało tego na allegro

> A do motocykli naked jakoś mam sentyment (chyba przez tą starą WSKe ).

Nakedy są piękne, ale niestety mało praktyczne;/ Ja do mojego szybko owiewkę kupiłem i następny motocykl z pewnością bedzie w owiewkach, najlepiej pełnych:)

Napisano

> Mało kto z klasy 500 mówi o GPZ. Nie okłamujmy się, wyglądem to inna epoka jest. No i złe opinie

> chodzą o starszych Kawasaki, ale jeździ to fajnie.

Ja ze swoim nie mialem kompletnie zadnych problemow a byl tylko kilka lat mlodzsy niz ja. No i dynamika wersji 60KM miazdzy konkurencje w kjlasie 500 270635636-JUMP2.gif

Napisano

> Witam wszystkich!

> Po paru tygodniach postanowiłem się ujawnić.

> Prawko mam od 1,5 miesiąca, ale na wszelkiego motocyklach jeżdziłem po leśnych duktach od 15 roku

> życia (regularnie na WSK pamietającą młodość rodziców ).

> Tak, więc pomimo nowego trendu na AK pt."kupuj lytra na pierwsze" zakupiłem "popierdółkowate"

> Suzuki GS500 z 2000r.

> Poniżej zdjęcia zrobione przy okazji pobytu w domu (normalnie można mnie spotkać w Krakowie) i po

> gruntownym przeglądzie, wymianach eksploatacyjnych i małym wypicowaniu.

> PS. te wiejskie kierunki i tylna lampa w trybie "sport mode: on" to moja sprawka.

szerokosci jak to mowia, a GS? jaki koń, każdy widzi.... fajdzy dzwiek silnika, za kazdym razem sie obejrze, jak przejezdza....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.