Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blachy do 126p.

Featured Replies

Napisano

Zauważyliście że nabycie nowych blach robi się już problematyczne?

W "moim"sklepie w zasadzie błotniki, ściana czołowa, progi.

O podłodze, nadkolach wewnętrznych i zewnętrznych czy innych "środkach" karoserii można pomarzyć.

Na szczęście udało mi się wyrwać trzy nadkola za cenę 160 zł (z czego jedno za 20 hehe.gif ) ze starych zapasów.

Poza tym - aledrogo. frown.gif

Tym samym nieśmiało sugeruję że wziąłem się za remont mojej malarii. Przewidywany czas naprawy - bliżej nieznany, znając realia pójdzie w lata hehe.gif

Żona oczywiście twierdzi że bez sensu pompować kasę w EL'a i ...ma rację. zlosnik.gif

Napisano

Drogo kupujesz. Nadkola wewn przednie po 30zl, caly bok lewa plus prawa strona do FL oryginal fiat z naklejkami - 60zl LACZNIE (teraz w tej samej cenie kupuje drugi komplet), drzwi kompletne el - 20zl, poszycie nowe FL po 10zl, maska prrzednia elegant flabryczna z naklejkami po 30zl (wzialem 5 szt grinser006.gif ), podloga kompletna ze wzmocnieniami bez tunelu razem z belka pod resor - 50zl, podszybie przednie - 20zl, przedni pas, blotniki przednie razem 50zl. progi zewn byly razem z bokami zlosnik.gif, co jeszcze?przednia sciana grodziowa - 40zl.

Wszystkie graty kupowane przez rok, tylko i wylacznie allegro, ale wyszukiwanie odbywalo sie kazdego dnia i konczone zaraz po pojawieniu sie aukcji. Trzeba wiec szukac, szukac, szukac. I negocjowac. Boki kupilem od goscia, ktory mial po 90zl za strone, ale wystarczylo zajrzec do archwium i zobaczyc ze ogloszenie bezskutecznie wystawial 5 razy. Zadzwonilem i powiedzialem, ze moge mu dac 60zl, ale za oba i sam po nie przyjade. Powiedzial, ze ok. I tym sposobem mozna wyrwac taniej rzeczy, choc teraz juz coraz trudniej. Nowe zderzaki chromowane na ten przyklad 120 euro oslabiony.gif

EDIT:

Chcesz przednie nadkola zewnetrzne do FLa? Mam na zbyciu grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Chcesz przednie nadkola zewnetrzne do FLa? Mam na zbyciu

Mam EL więc chyba nie skorzystam. wink.gif

Gdybym miał się bawić w łapacza okazji kompletowałbym blachy chyba rok. faint.gif

Owszem, szukałem tanich części ale do Syrenki, tego mam sporo. ;-)

Napisano

> Zauważyliście że nabycie nowych blach robi się już problematyczne?

Bodajże na wiosnę jeden sklep w okolicy robił porządki i blacharkę do 126p. 125p. Łady, Tawrii gonił finalnie po 5PLN/szt.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.