Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chiptuning - gdzie?

Featured Replies

Napisano

Witam,

Postanowiłem zawirusować swoją asterkę. Łażę sobie po necie i oglądam strony firm zajmujących się takimi rzeczami. Zainteresowała mnie oferta dwóch: Godula Moto Sport i V-tech. Ci pierwsi mają sensownie opisane to co robią ale i ceny trochę wyższe (choć nie jestem pewien czy w przypadku oferty v-tech nie trzeba by paru kwot posklejać żeby wyszedł pełen koszt usługi - wtedy różnica zmaleje jeszcze bardziej). Lokalizacja w sumie ta sama więc jeden karabin jeśli chodzi o dojazd. Ciekaw jestem jakości i gwarancji. Może jest na kąciku ktoś kto zna efekty pracy tych tunerów i może polecić którąś ofertę?

Z góry dzięki i pozdrawiam. biglaugh.gif

Napisano

A ile jestes chetny km przejechac zeby to zrobic.Bo mamy na AK osobe robiaca czipy smile.gif

Napisano
  • Autor

> A ile jestes chetny km przejechac zeby to zrobic.Bo mamy na AK osobe robiaca czipy

Do Krakowa czy Niepołomic mam ok. 250 km. Nie wiem czy mają jakieś oddziały bliżej Lublina ale tyle to jeszcze przełknę zlosnik.gif Dodatkowa stówka za ropę pęknie po prostu. Dalej to już bym chyba nie chciał biglaugh.gif Ale.. grinser006.gif

Napisano

> Do Krakowa czy Niepołomic mam ok. 250 km. Nie wiem czy mają jakieś oddziały bliżej Lublina ale tyle

> to jeszcze przełknę Dodatkowa stówka za ropę pęknie po prostu. Dalej to już bym chyba nie

> chciał Ale..

Bo kolega CINEK_ robi takie rzeczy, tylko ze on z Gliwic.

http://www.cinsoft.pl

Napisano

polecam v-tech, w Krakowie pojechalem z polecenia znajomego i sam jestem zadowolony. Stroilem uturbiony silnik benzynowy.

Napisano

V-tech - jak najbardziej polecam, naprawdę się znają na tym chłopaki, mają dobrze wyposażony warsztat. Kliku znajomych u nich robiło i są zadowoleni ok.gif

Ewentualnie jeszcze http://www.ttc.pl/ -> też pozytywne opinie o nich słyszałem ok.gif

Napisano

> jesli w gre wchodzi Warszawa, polecam tych panow

Jako jedyni w PL robią chipa na sterownikach Denso, wiedzą co robią

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.