Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

maglownica

Featured Replies

Napisano

Jestem tu nowy,wiec przepraszam za ewentualne wpadki.Zauważyłem wczoraj ze mam straszny luz z lewej strony na drażku wychodzącym z maglownicy.I nie wiem co mam teraz zrobic oslabiony.gifKupic nowa,regenerowac te co mam,czy poszukac używanej na szrocie?Pomóżcie

Napisano

> Jestem tu nowy,wiec przepraszam za ewentualne wpadki.Zauważyłem wczoraj ze mam straszny luz z lewej

> strony na drażku wychodzącym z maglownicy.I nie wiem co mam teraz zrobic Kupic

> nowa,regenerowac te co mam,czy poszukac używanej na szrocie?Pomóżcie

wystarczy kupiĆ nową i tylko nową końcówkę drążka kierowniczego

Napisano
  • Autor

Ale to nie jest luz na koncówce,tylko tam wewnątrz maglownicy.Do tego ta gómowa osłona jest pęknieta. panic.gif

Napisano

wymien drazek razem z koncowka, te gumowa oslone tez dostaniesz, maglownicy daj spokoj

Napisano

> wymien drazek razem z koncowka, te gumowa oslone tez dostaniesz, maglownicy daj spokoj

i nie zapomnij o zbieżności

Napisano
  • Autor

Dzieki za info waytogo.gif,Nie wiedziałem ze tak można,tylko nie wiem czy sam bede potrafił to zrobic?Pewnie jest przy tym troche skomplikowanej roboty

Napisano
  • Autor

Zdjąłem teraz tę peknięta osłone i z maglownicy wychodzi taka ząbkowana,płaska część do której później przymocowany jest drążek.Jak ruszam kołem to luz jest własnie na tych ząbkach,drążek i koncówka wyglądają w_porzadku.Już sam nie wiem co robic? hmm.gif

Napisano

> Zdjełem teraz tę peknięta osłone i z maglownicy wychodzi taka ząbkowana,płaska część do której

> puzniej przymocowany jest drążek.Jak ruszam kołem to luz jest własnie na tych ząbkach,drążek i

> koncówka wyglądają wporzadku.Już sam nie wiem co robic?

Ja kupiłem regenerowaną maglownicę bo swojej się nie opłacało dawać...

Szkoda tylko, że robocizna byla dużo wyższa niż koszt maglownicy...

Za maglownice dałem 130zł z tego co pamiętam...

Napisano

niedawno wymieniałem dokładnie to samo co Ty opisujesz w ASO Fiata, części kupiłem osobno, dałem im niech założą... ze zbieżnością zmieściłem się w kwocie 200 zł (a wymieniałem oprócz tych drążków także końcówki)

sam nie zrobisz, bo potrzeba specjalnego klucza, który wchodzi w maglownicę

Napisano
  • Autor

> niedawno wymieniałem dokładnie to samo co Ty opisujesz

Czyli tę część z ząbkami.tak?Nie mam w pobliżu aso i to jest problem.Może poszukam gdzieś używki.

P.S. A może ktoś wie ile może może kosztować nowa maglownica?

Napisano

z tego co widzę to nowy zamiennik to koszt około 130-200 zł... nie wiem jak z oryginałami...

ps. nie szukaj aso, każdy porządny warsztat wykona Ci to w podobnej cenie

Napisano
  • Autor

Dzisiaj udało mi się kupić używana maglownice za 100zł.Po 3 godz. zabawy maglownica została zamontowana,najwięcej problemu miałem z cięgnami zmiany biegów,które mi strasznie przeszkadzały angryfire.gif.Najważniejsze że już nie ma luzów,jeszcze tylko ustawić zbieżność i będzie ok.A po pracy 20.GIF

Napisano

> Dzisiaj udało mi się kupić używana maglownice za 100zł.Po 3 godz. zabawy maglownica została

> zamontowana,najwięcej problemu miałem z cięgnami zmiany biegów,które mi strasznie

> przeszkadzały .Najważniejsze że już nie ma luzów,jeszcze tylko ustawić zbieżność i będzie ok.A

> po pracy

a miałeś ten specjalny klucz?

Napisano
  • Autor

Wymieniłem całą,nie rozbierałem jej,więc klucz nie był mi potrzebny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.