Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pordzewiałe podwozie

Featured Replies

Napisano

Witam,

pordzewiale podwozie to norma? Nie ma dziur, jednak ruda dość często się pokazuje. I tylnia belka też zjedzona...

Pytam, bo chce kupić - sprzedaje ASO Fiata...i twierdzą że ten typ tak ma i nie widziałem innych zjedzonych tongue.gif

2002 rok i 55 kkm przelotu.

Napisano

> Witam,

> pordzewiale podwozie to norma? Nie ma dziur, jednak ruda dość często się pokazuje. I tylnia belka

> też zjedzona...

> Pytam, bo chce kupić - sprzedaje ASO Fiata...i twierdzą że ten typ tak ma i nie widziałem innych

> zjedzonych

> 2002 rok i 55 kkm przelotu.

standard. ja tez tak mam i kolega tak ma ok.gif

Napisano

Niestety norma, liczne plamy nie są niczym wyjątkowym, nawet przy takim roczniku. Tylna belka jest zwykle w lepszym stanie niż wygląda.

Napisano

> Witam,

> pordzewiale podwozie to norma? Nie ma dziur, jednak ruda dość często się pokazuje. I tylnia belka

> też zjedzona...

> Pytam, bo chce kupić - sprzedaje ASO Fiata...i twierdzą że ten typ tak ma i nie widziałem innych

> zjedzonych

Ja to nalot mam nawet na całym boku samochodu, małe drobne liczne plamki takie powierzchniowe i chyba na całym aucie występują więc to raczej norma smile.gif

Napisano

> Witam,

> też zjedzona...

> zjedzonych

Nie inwestuj w coś co już ma rudą, poszukaj normalnego samochodu bo jak będziesz chciał walczyć z rudą to wpadniesz w niepotrzebne koszty.

Napisano

> Witam,

> też zjedzona...

Podwozie zjedzone to Prawie norma Najbardziej w zimę sole itp.

Zależy jak wygląda Autko pod dywanem w środku jeżeli tez zaczyna wyłazić rdza to lepiej nie

Kupować takich Samochodów duże koszta napraw Łatania podłogi.

Lecz jeżeli autko tylko z pod spodu leciutko rdzewiej zawsze można wyczyścić i zakonserwować .

Napisano

> Witam,

> też zjedzona...

> zjedzonych

do sportu wypisakujesz i bedziesz wiedział. Na codzień szukaj czegoś bez rdzy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.