Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotel ccs

Featured Replies

Napisano

pany problem następujący.Ktoś nie umiał siedziec na moim fotelu(kierowca-poprzedni właściciel)i jest zapadniete siedzisko na lewa strone do drzwi troche.Jak je podniose do góry to przez chwile ok.Cała ta gąbka sie zapada.Jakies metody żeby to było wkońcu na swoim miejscu?podłożyc jakims materiałem?

Napisano

> pany problem następujący.Ktoś nie umiał siedziec na moim fotelu(kierowca-poprzedni właściciel)i

> jest zapadniete siedzisko na lewa strone do drzwi troche.Jak je podniose do góry to przez

> chwile ok.Cała ta gąbka sie zapada.Jakies metody żeby to było wkońcu na swoim miejscu?podłożyc

> jakims materiałem?

nie lepiej poszukac nowego siedzonka? po co sie z tym pitolic 20.GIF

Napisano

> pany problem następujący.Ktoś nie umiał siedziec na moim fotelu(kierowca-poprzedni właściciel)i

> jest zapadniete siedzisko na lewa strone do drzwi troche.Jak je podniose do góry to przez

> chwile ok.Cała ta gąbka sie zapada.Jakies metody żeby to było wkońcu na swoim miejscu?podłożyc

> jakims materiałem?

jak chcesz to mam podarte troszke siedzenie kierowcy i zlamane na oparciu tanio oddam zlosnik.gif;]

Napisano

> jakims materiałem?

Miałem podobny przypadek w swojej 900. Rozebrałem cały fotel, posklejałem popękane gąbki i podkleiłem je od spodu dźinsem (specjalnie napisałem fonetycznie). Dzięki temu pręty formujące boczki nie mają możliwości uszkodzenia (przecięcia mówiąc inaczej) gąbki.

Napisano

Zrobiłbym tak samo waytogo.gif ja już posklejałem te gąbki w obu ccsowych fotelach (bo tak jak piszesz w porównaniu do serii mają jeszcze te prety do zamontowania tych dodatkowych 'boczków'), ale nie doczekały się zamontowania, bo wyjazdy pilny był i tak nie ma cento przy mnie frown.gif no, ale materiał na pewno dokleje - bardzo dobry pomysł ok.gif a czym kleiłeś swoje?

do kolegi z tematu sorry za off topa zlosnik.gif na Twoim miejscu rozebrałbym fotel, posklejał wszystko i utwardził, potem wyprał tapicerke, zszył przetarcia i założył cały setup i będzie elegancko grinser006.gif p.s. gąbka siedziska schnie dłuuugo 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Zrobiłbym tak samo ja już posklejałem te gąbki w obu ccsowych fotelach (bo tak jak piszesz w

> porównaniu do serii mają jeszcze te prety do zamontowania tych dodatkowych 'boczków'), ale nie

> doczekały się zamontowania, bo wyjazdy pilny był i tak nie ma cento przy mnie no, ale

> materiał na pewno dokleje - bardzo dobry pomysł a czym kleiłeś swoje?

Ja kleiłem wszystko butaprenem

Napisano

> Ja kleiłem wszystko butaprenem

ziomek nawet podsufitke butaprenem kleil wiec nie powinno byc zle

Napisano

a ja mam kubełek na sprzedaż jak coś PW poproszę albo na centogiełdzie szukać

Napisano
  • Autor

> a ja mam kubełek na sprzedaż jak coś PW poproszę albo na centogiełdzie szukać

a co ma kubełek do mojego postu.Ogarnij sie.

W czwartek gada rozbiore i ogarne problem.DZięki za rady

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.