Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

cewki dwóch różnych firm - można?

Featured Replies

Napisano

Jakiś czas temu została wymieniona u mnie jedna cewka. Chciałem wtedy wymienić obie bo to wydawało się dla mnie najlepszym i logicznym rozwiązaniem, ale mechanik przekonał mnie żeby poczekać. No i poczekałem do teraz aż padła druga.

Ta nowa to Magneti Marelli. Drugą też chciałem kupić Magneti Marelli - jej koszt to ok. 120 zł, ale znalazłem tańsze zamienniki za ok 60-70 zł. W związku z tym pytanie - czy nie będzie przeszkadzało to, że jedna jest innej firmy a druga innej?

Napisano

> Jakiś czas temu została wymieniona u mnie jedna cewka.

Wydaje mi sie , ze cewki maja swoje parametry , ktore musza spelniac i to ze beda dwie rozne nie bedzie wplywalo na prace silnika.

Ale poczekaj na opinie Innych

Napisano

> Jakiś czas temu została wymieniona u mnie jedna cewka. Chciałem wtedy wymienić obie bo to wydawało

> się dla mnie najlepszym i logicznym rozwiązaniem, ale mechanik przekonał mnie żeby poczekać.

> No i poczekałem do teraz aż padła druga.

> Ta nowa to Magneti Marelli. Drugą też chciałem kupić Magneti Marelli - jej koszt to ok. 120 zł, ale

> znalazłem tańsze zamienniki za ok 60-70 zł. W związku z tym pytanie - czy nie będzie

> przeszkadzało to, że jedna jest innej firmy a druga innej?

Bez znaczenia, ale porównaj wizualnie jakość wykonania, bo elektrycznie pewnie nie będziesz miał możliwości. Możesz też zapytać w sklepie, czy dużo reklamacji. Przy odrobinie szczęścia i uczciwym sprzedawcy powie Ci, czy warto wydawać kasę. Ja osobiście kupiłem sondę lambda MM i nie narzekam. Cewkę zapłonową ze szrotu mam z CC za 20 zł, też działa już 2 rok. Także zależy jak trafisz smile.gif

Napisano
  • Autor

Z allegro+wysyłka wychodzi mi na to samo jak kupię na miejscu od ręki smile.gif Ok, dzięki za informacje. 20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.