Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup auta już sprowadzonego.

Featured Replies

Napisano

Panowie, na co zwracać uwagę przy zakupie auta które zostało juz sprowadzone do PL. Jakie papiery musi mieć by nie było problemu przy rejestracji i ile zachodu trzeba by to zarejestrować.

Napisano

> Panowie, na co zwracać uwagę przy zakupie auta które zostało juz sprowadzone do PL. Jakie papiery

> musi mieć by nie było problemu przy rejestracji i ile zachodu trzeba by to zarejestrować.

Mnie sprowadzający przygotował tak dokumenty, że za jedną wizytą w wydziale komunikacji zarejestrowałem ok.gif

Kwity od auta, tłumaczenia, podatki, przegląd. W sumie coś kole 7 kwitów.

Napisano

1. Tlumaczenie dokumentow

2. Przeglad

3. Zaplacone Clo

4. Podatek z US

I to chyba wszystko hmm.gif

Napisano
  • Autor

> 1. Tlumaczenie dokumentow

> 2. Przeglad

> 3. Zaplacone Clo

> 4. Podatek z US

> I to chyba wszystko

Problem jest w tym że auto przyjechało na lawecie na blachach niemieckich a nie wyjazdowych. Co w takim przypadku?

Napisano

> Problem jest w tym że auto przyjechało na lawecie na blachach niemieckich a nie wyjazdowych. Co w

> takim przypadku?

Nic, moje tez tak przyjechalo, wtedy ponoc wg milego pana z ul. Walicow w Warszawie policial.gifzlosnik.gif, jest lepiej bo mam na zarejestrowanie 30 dni, a nie bodaj 4 jak to jest przy wyjazdowych zlosnik.gif

Napisano

> Problem jest w tym że auto przyjechało na lawecie na blachach niemieckich a nie wyjazdowych. Co w

> takim przypadku?

Nie wiem czy to na temat ale jak ja kupowałem sprowadzone auto przywiezione na lawecie (bez rejestracji) to musiałem jeszcze przedstawić oświadczenie od handlarza, który je przywiózł, że samochód przyjechał bez tablic

Napisano

> takim przypadku?

Auto jest zarejstrowane jeszcze w niemczech? To wtedy skladasz tablice w urzedzie. Inaczej bedzie potrzebny dokument o wyrejstrowaniu (Abmendung).

Napisano
  • Autor

Po rozmowie wygląda to tak, że samochód na plastikowe blachy z niebieskim paskiem unijnym i literą "D" a wstęplowane zaświadczenie o wymeldowaniu jest tylko w dużej karcie pojazdu a małej już nie. Czy to problem?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.