Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Materiał na deskę rozdzielczą auta

Featured Replies

Napisano

Macie może jakiś pomysł - materiał ma mieć fakturę zamszu, ma być w kolorze czarnym i nie wyblaknąć za szybko... No i cena też nie jest bez znaczenia. Almara odpada - blaknie bardzo szybko. Wdzięcznym będę za pomysły IThankYou.gif Myślę o flokowaniu, ale rozważam też opcję oklejenia deski własnymi siłami - ale nie mam za bardzo pomysłu czym...

Napisano

> Macie może jakiś pomysł - materiał ma mieć fakturę zamszu, ma być w kolorze czarnym i nie wyblaknąć

> za szybko... No i cena też nie jest bez znaczenia. Almara odpada - blaknie bardzo szybko.

> Wdzięcznym będę za pomysły Myślę o flokowaniu, ale rozważam też opcję oklejenia deski

> własnymi siłami - ale nie mam za bardzo pomysłu czym...

Flok i tyle. Ceny nie sa zle, efekt jest ok.gif

Napisano
  • Autor

> Flok i tyle. Ceny nie sa zle, efekt jest

Cena jest powiedzmy akceptowalna... Ale zastanawia mnie tylko to, czy mi to od razu nie wyblaknie, tak jak almara, którą mam w tej chwili. Poza tym nie uśmiecha mi się pozbywanie się deski z auta, ale to tez jest do przeżycia. Zastanawiam się, czy po prostu nie polakierować tego sprajem do zderzaków (tym z fakturą).

Napisano

> Cena jest powiedzmy akceptowalna... Ale zastanawia mnie tylko to, czy mi to od razu nie wyblaknie,

> tak jak almara, którą mam w tej chwili. Poza tym nie uśmiecha mi się pozbywanie się deski z

> auta, ale to tez jest do przeżycia. Zastanawiam się, czy po prostu nie polakierować tego

> sprajem do zderzaków (tym z fakturą).

Wiesz, nie bardzo wiem jaki dokladnie fekt chcesz osiagnac. Do czego to ma sluzyc? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Wiesz, nie bardzo wiem jaki dokladnie fekt chcesz osiagnac. Do czego to ma sluzyc?

Auto ma służyć do jeżdżenia biglaugh.gif Część deski zamiast szara ma być czarna - i tyle wymagań koniecznych. Boczki drzwi mam we wspomnianej już czarnej almarze, ale tam nie jest wystawiona na bezpośrednie działanie słońca i sprawdza się, dokładnie odwrotnie niż na desce - w tej chwili almara na desce jest jasnobrązowa zamiast czarna (minęły 3 lata) oslabiony.gif I nie chciałbym, żeby z flockiem stało się tak samo, a z tego, co widziałem na forum takie rzeczy się zdarzają...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.