Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie odpala (code)

Featured Replies

Napisano

swieci sie kontrolka Code i delikatnie kontrolka akumulatora, nie slychac wogole pompy paliwa, po przekreceniu kluczyka slychac takie pykniecie i dalej nic... niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> moze za słaby aku

aku ok, przyjechalem do domu wysiadlem z auta zeby otworzyc garaz, auto zgaslo( ten typ tak ma na wolnych grinser006.gif) wsiadam chce odpalic i kupa

Napisano

Tez tak mam w moim padle ze czasem zaswieci sie code i nie chce zgasnac. Wtedy otwieram maske i ruszam pierwszym wtryskiem bo chyba ma delikatnie luz i wsio dziala zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Tez tak mam w moim padle ze czasem zaswieci sie code i nie chce zgasnac. Wtedy otwieram maske i

> ruszam pierwszym wtryskiem bo chyba ma delikatnie luz i wsio dziala

dupa jazz, dalej nie odpala...

teraz zauwazylem ze jak dluzej przytrzymam kluczyk tak jakbym chcial odpalic to sylechac pompe paliwa, ale tak ledwo co crazy.gif

Napisano
  • Autor

> To cosik masz pochrzanione z wiazka

Temat ogarniety waytogo.gif

Wszyjstkiemu winna masa (zlamany kabel)

co najlepsze, auto przestalo gasnac na wolnych grinser006.gif

edit:

Jest mi ktos w stanie wytlumaczyc dlaczego swiecila sie kontrolka od code? confused.gif

Napisano

> Temat ogarniety

> Wszyjstkiemu winna masa (zlamany kabel)

> co najlepsze, auto przestalo gasnac na wolnych

> edit:

> Jest mi ktos w stanie wytlumaczyc dlaczego swiecila sie kontrolka od code?

Ale która masa? Może Centralka nie miała napięcia i pierścień nie zczytywał ci kluczyka i dlatego świeciło.

Napisano
  • Autor

> Ale która masa? Może Centralka nie miała napięcia i pierścień nie zczytywał ci kluczyka i dlatego

> świeciło.

Ta ktora jest pod zbiorniczkiem wyrownawczym, w tym wszytkim najlepsze jest to ze ja nie mam centralki wogole...

Napisano

> Ta ktora jest pod zbiorniczkiem wyrownawczym, w tym wszytkim najlepsze jest to ze ja nie mam

> centralki wogole...

Centralka IMMO powinna być pod kieropwnicą, moze gdzieś schowana, zoabcz gdzie kabel od pierścienia i podążaj za nim, a sie znajdzie zeby.GIF No chyba że masz taki Patent jak miał kiedyś Molo zlosnik.gif

Napisano

Mnie się kiedyś przytrafiło właśnie, że IMMO mi się do reszty popsuło. Auto już w ogóle nie odpalało. Pozbyłem się tej puszki i problem z głowy.

Napisano

> Mnie się kiedyś przytrafiło właśnie, że IMMO mi się do reszty popsuło. Auto już w ogóle nie

> odpalało. Pozbyłem się tej puszki i problem z głowy.

Bez modułu Immo zaczał ci odpalać? Chyba usuwałeś immo z kompa jeszcze, nie?

Napisano

Właśnie nie. Z kumplem zlokalizowałem pod kierownicą (deską) czarną puszkę z układem. I po prostu odcięliśmy to. Wcześniej miałem odcięcie zapłonu na przycisk.

Napisano

pewnie komp złapał jakiś błąd, ale po pewnym czasie samo zgaśnie zeby.GIF to samo mam u siebie z sondą

Napisano

> Temat ogarniety

> Wszyjstkiemu winna masa (zlamany kabel)

> co najlepsze, auto przestalo gasnac na wolnych

> edit:

> Jest mi ktos w stanie wytlumaczyc dlaczego swiecila sie kontrolka od code?

Miałem dokładnie tak samo w Bravie. Jakiś kretyn przeciął wiązkę, bo chyba nie umiał rozpiąć wtyczki. Zamiast ją zlutować po wszystkim to po prostu skręcił kable i zawinął w izolację. No i potem zaczęły się jaja z brakiem reakcji na przekręcanie klucza i ze świecącym się code.

Napisano

> Centralka IMMO powinna być pod kieropwnicą, moze gdzieś schowana, zoabcz gdzie kabel od pierścienia

> i podążaj za nim, a sie znajdzie No chyba że masz taki Patent jak miał kiedyś Molo

nie kumasz ze on nie ma poprostu tego wywalone ok.giftongue.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.