Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yamaha YZF600 Thundercat - mial ktos do czynienia

Featured Replies

Napisano

Mial ktos do czynienia z tym sprzetem ?? jakie wady zalety ?? godny polecenia czy skupic sie na czyms innym.

Napisano

> Mial ktos do czynienia z tym sprzetem ?? jakie wady zalety ?? godny polecenia czy skupic sie na

> czyms innym.

jjakis tekst

Napisano

> Mial ktos do czynienia z tym sprzetem ?? jakie wady zalety ?? godny polecenia czy skupic sie na

> czyms innym.

Jak coś to pytaj 270635636-JUMP2.gif

Napisano

> czyms innym.

Dobrze znam ten sprzęt:) Są egzemplarze dobre i złe:) zależy jak utrzymane:) najlepiej kupić coś po 2000r. ponieważ tam skrzynie podobno są już poprawione i 2 bieg się nie psuje:) Nie kupił bym jednak t-cata z początku produkcji ponieważ cuda się z nim dzieją (może tylko ja mam takie wrażenie ponieważ miałem do czynienia z zajechanym egzemplarzem). Ogólnie sprzęt bardzo fajny, sam się nad takim zastanawiam na następne moto. Wygląda dobrze, jeździ świetnie. Bardzo niskie spalanie:) wygodny na trasę i dobry do sportowej jazdy (na kolano spokojnie zejdzie). minusy to sprawy serwisowe. Bardo ciężko jest dostać się do rozrządu, ale tego się nie robi codziennie żey potrzebny byl łatwy dostęp:) Mogę z czystym sumieniem polecić ten sprzęt:)

Napisano

> czyms innym.

Ja mam codziennie wink.gif

Minusy:

pełno owiewek, aby wymienić głupi olej trzeba tego kilka kilogramów ściągnąć. ma to też swój urok.

Waga - 212 zatankowany...

Skrzynia biegów - dotyczy wszystkich sportowych Yamah - ona zawsze kiedyś pada, czasem szybciej czasem wolniej. Ja mam nalatane ponad 70 tyś i brak jakichkolwiek objawów, a czasem ludziom po kilku tysiącach pada ale to zależy tylko i wyłącznie od umiejętności kierującego.

Gaźniki - trochę dają w sporcie ale utrudniają życie w codzienności.

Plusy:

spalanie 5,5-6

wygoda

prowadzi się jak po sznurku

idealny jako pierwsze sportowe moto

z powodzeniem i bez najmniejszych kompleksów ganiam nim supersportowe litry na torze w Lublinie i nowe sześćsetki na szybkim torze w Ułęży wink.gif

a co do zajeżdżenia... spróbuj Cebr-e Gixa lub inny lansiarski moto kupić w dobrym stanie, niekatowany i serwisowany za mniej niż 10 tysi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.