Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Demontaż przednich foteli

Featured Replies

Napisano

witajcie

w przyszły weekend zaczyna się rozbiórka astry. Na pierwszy ogień chce wyjąć fotele i boczki które dam do obszycia nowym materiałem. I tu pojawia się pytanie jak zdemontować przednie fotele? Czy wystarczy wykręcić dwie śruby od frontu fotela i fotel wychodzi? I jak wygląda kwestia odpięcia kabla od poduszek bo oglądałem fotel i wtyczki żadnej nie widziałem. Wolę zapytać zanim metodą siłową w przypływie irytacji coś rozwalę grinser006.gif z góry dzięki za info.

Napisano

Sruby mocujace fotel do nadwozia sa cztery: dwie z przodu i dwie z tylu. Jesli fotel jest wyposazony w poduszki, wtyczka powinna byc pod fotelem (jesli fotel jest wyposazony w poduszki, po bokach oparcia plecow, od strony drzwi powinny byc zaslepki z napisem AIRBAG).

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> poduszki, po bokach oparcia plecow, od strony drzwi powinny byc zaslepki z napisem AIRBAG).

> Pozdrawiam

Tak poduchy są po bokach, rozumiem, że mam je wyjąć wypiąć kabel i wtedy wyciągnąć wiązkę? Tylko jak potem wstawić wiązkę na stare miejsce?

Napisano

> Tak poduchy są po bokach, rozumiem, że mam je wyjąć wypiąć kabel i wtedy wyciągnąć wiązkę? Tylko

> jak potem wstawić wiązkę na stare miejsce?

Masz rozpiac wtyczki pod fotelem (na pewno tam sa), moga byc przymocowane do spodu siedziska. Nie wyjmujesz poduszek i ich wiazek.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Masz rozpiac wtyczki pod fotelem (na pewno tam sa), moga byc przymocowane do spodu siedziska. Nie

> wyjmujesz poduszek i ich wiazek.

Dzięki, faktycznie może gdzieś być podczepiona i dlatego nie widać.

Napisano

Sruby są dwie - kolega ma chyba astrę G ,tak mi się wydaje .Jak

G to dwie tylko z tyłu .Wtyczki oczywiście też sa pod siedzeniami .

Dla bezpieczeństwa lepiej odpiąć aku. upewniając się wcześniej czy się posiada kod do radia chyba ,że nie jest fabryczne

Boczki mają trochę wkrętów ale rysunkiem nie poglądowym nie dysponuję .Na pewno jest parę śrub ukrytych ,np tylne boczki -pod siatką od głośnika małego i pod zaślepką przycisku sterowania szybami ,,w dołku (uchwycie do zamykania).Reszta na obwodzie .

Przednie :

pod przyciskami sterowania szyb

w rączce do zamykania chyba ze dwie

ogólnie jak nie były ściągane to ciężko schodzą trzeba mocno do siebie w dolnej części a potem jak już nic nie trzyma to do góry bo są jakby na takich żabkach nabite w miejscu -przy szybach

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.