Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

chłodnica wody isuzu

Featured Replies

Napisano

Witam moze ktos spotkal sie z chlodnicami wody NRF, szukam opini na temat chlodnicy tej firmy, i mam zagwozdke bo do tego silnika wystepuja 2 rodzaje chlodnic, wymiary rdzenia sa takie same na zdjeciach roznic doszukac sie nie moge w ustawieniu kroccow, czy w oplach z silnikami isuzu byly 2 rodzaje chlodnic jak tak to czym sie rożnia?

Napisano

Niedawno wymieniałem u siebie, padło tylko pytanie czy jest klima czy nie, więc różnica jest pomiędzy autami z i bez klimy.

A co do producenta, to chyba nie ma większego znaczenia, chłodnica = chłodnica, nowa zawsze lepsza od starej.

Napisano
  • Autor

> A co do producenta, to chyba nie ma większego znaczenia, chłodnica = chłodnica, nowa zawsze lepsza

> od starej.

Kupilem 2 lata temu po taniosci chlodnice za 200zł pierwszy problem byl taki ze byla z 3 cm nizsza od orginalnej, blaszki tak delikatne ze sie wyginaly od owadow, rurki jakies okragle i bardzo malo (tak mi wyszly zakupy przez internet) no i samochod mial dosyc cieplo bo tak okolo 90 st bylo jak sie jechalo w trasie, teraz zauwazylem ze albo ta chlodnica sie przypchala albo byla zapchana od samego poczatku bo dolna czesc chlodnicy jest zimna tak prawie 1/3na calej szerokosci, A teraz musze ciagac samochodem przyczepke to temperatura dochodzi mi do ok 95 st wspomagam sie troche ogrzewaniem aby go nie zagotowac na maksa, i teraz szukam innej chlodnicy bardziej wygladem zblizonej do orginalu, nie wiem czy malo wydajna pompa wody by powodowala taki efekt ze dolna czesc chlodnicy byla by zimna, pompa rok temu wymieniana firmy hepu, zadnych uszczelniaczy do chlodnic nie stosowalem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.