Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

brak iskry 1.2 16v

Featured Replies

Napisano

Witam

od niedawna miałem taki problemik, nie dało sie jechać powyżej 160 bo silnik zaczynał szarpać (jak dla mnie wypadał zapłon) i zapalała sie marchewa na chwile objaw ten zaczął występować i przy 140 ale tylko chwile (2-3 strzały w dolot albo wydech) i auto rozpędzało sie dalej wczoraj sytuacja sie powtórzyła do tego auto całkowicie straciło iskrę

cała sytuacja zaczeła sie dziać od momentu włożenia nowego aku, może ta zmiana mieć wpływ na to ???

Napisano

> Witam

> od niedawna miałem taki problemik, nie dało sie jechać powyżej 160 bo silnik zaczynał szarpać (jak

> dla mnie wypadał zapłon) i zapalała sie marchewa na chwile objaw ten zaczął występować i przy

> 140 ale tylko chwile (2-3 strzały w dolot albo wydech) i auto rozpędzało sie dalej wczoraj

> sytuacja sie powtórzyła do tego auto całkowicie straciło iskrę

> cała sytuacja zaczeła sie dziać od momentu włożenia nowego aku, może ta zmiana mieć wpływ na to ???

może coś z czujnikiem położenia wału że iskry nie ma;> przynajmniej u mnie tak było, że nie za bardzo się wkręcał na obroty i wkońcu stracił całkiem iskrę... bo sie czujnik położenia wału przetarł i dotykał karoserii

Napisano

objawy takie same jak u Brokera podczas wyjazdu na Borki. Okazało się, że padł czujnik położenia wału.

Napisano

Mialem to samo, identycznie - czujnik polozenia walu mowi papa zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> może coś z czujnikiem położenia wału że iskry nie ma;> przynajmniej u mnie tak było, że nie za

> bardzo się wkręcał na obroty i wkońcu stracił całkiem iskrę... bo sie czujnik położenia wału

> przetarł i dotykał karoserii

kręcił sie jak szalony każdy bieg do odcinki i nawet nie zajęczał problem był przy predkości

Co do czujnika pod mienie go jutro mam taki z 1.1 może zaskoczy i da odpowiedź

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.