Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

aveo T210

Featured Replies

Napisano

JAko ze zepsuł mi się zegarek w moim aveo T200 to postanowiłem sobie kupic używkę z allegro. I takowy sobie zamówiłem i ku mojemu zdziwieniu okazało sie ze jest to najprawdopodobniej wersja od autka sprowadzonego z USA i co ciekawe są tam kontrolki od wyłączonej poduszki pasażera oraz od sprawdzania ciśnienia w oponach. Dodatkowo jest od automatu no ale to i u nas bywało , ale najciekawsze włąśnie te dwie, czyli wcześniej niż w wersji T250 wprowadzono możliwość wyłączenia poduszek pasażera oraz czego chyba w żadnym chevim w Polsce (i chyba w Europie )nie ma tego.

Napisano
  • Autor

a i zapomniałem dodać rzecz najistotniejszą , że na zegarku było oznaczenie T210. A jak wiemy u nas to T200 albo T250 czyżby znowu nas ominela jakiś lifting taka jak w przypadky lanosa? U nas był T100 a na zachodzie był T150.

Napisano

> a i zapomniałem dodać rzecz najistotniejszą , że na zegarku było oznaczenie T210. A jak wiemy u nas

> to T200 albo T250 czyżby znowu nas ominela jakiś lifting taka jak w przypadky lanosa? U nas

> był T100 a na zachodzie był T150.

Nie bylo czegos takiego jak T210. (przynajmniej oficjalnie) W przypadku Aveo T200 byl nastepca lanosa a T250 oznaczyli model po liftingu. Lanosa po liftingu nie bylo w sprzedazy w PL bo i nie bylo gdzie i komu sprzedawac a VAZ kupil licencje na T100 i tak klepali. Tzn moze nie do konca bo srodek byl z T150 ale pas tylny z T100.

Napisano

Lanos HB występował też i u nas jako T150, Sedan na całe szczęście nie. Tył ma okropny.

Napisano

> Lanos HB występował też i u nas jako T150, Sedan na całe szczęście nie. Tył ma okropny.

Ale juz boczki drzwiowe mial jak w T150.

Napisano
  • Autor

T210 owszem w Polsce/Europie nie był ale mi chodzi o to ze USA pewnie wprowadzili i dodali dotdatkowe opcje. No może jeszcze w Korei, zresztą jak sie ogląda stronę koreańską daewoo to tam są lepsze opcje wyposażenia czy nowe wykończenie a w Europie po jakimś rolu lub nawet dwóch dopiero się pojawia. Przykład Epica gdzie zegary czy tył został zmieniony prawie dwa lata temu a w europie dopiero teraz. Dziwna jest ta polityka gm jak gdyby nie zależało im na reynku europejskim tylk bardziej na koreńskim i amerykańskim.

Napisano

> T210 owszem w Polsce/Europie nie był ale mi chodzi o to ze USA pewnie wprowadzili i dodali

> dotdatkowe opcje. No może jeszcze w Korei, zresztą jak sie ogląda stronę koreańską daewoo to

> tam są lepsze opcje wyposażenia czy nowe wykończenie a w Europie po jakimś rolu lub nawet

> dwóch dopiero się pojawia. Przykład Epica gdzie zegary czy tył został zmieniony prawie dwa

> lata temu a w europie dopiero teraz. Dziwna jest ta polityka gm jak gdyby nie zależało im na

> reynku europejskim tylk bardziej na koreńskim i amerykańskim.

Nie znalazlem nigdzie, ze bylo T210 hmm.gif

Napisano

> Ale juz boczki drzwiowe mial jak w T150.

I to było połącznie całkiem w porządku. Później, już jako FSO, znowu były stare boczki, na pewno w biedniejszych wersjach. Tylko chyba jakieś topowe opcje miały ładniejszy środek.

Napisano

> wyłączenia poduszek pasażera oraz czego chyba w żadnym chevim w Polsce (i chyba w Europie )nie

> ma tego

w lacetti tez tego nie ma a na zegarku sa takie ikonki ale dopiero po demontazu szybki widoczne ...

to samo jest na glownych zegarach - jest duzo wiecej ikonek niz nam sie wydaje

wiec moze i podobnie w aveo jest

Napisano

Czyli wersja na Afryke?:)))

Z drugiej nie trudno mi zrozumiec polityke GM chyba, ze nie chca ,aby Chevrolet byl znaczacym zagrożeniem dla Opla np. Corsy pod wzgledem wyposazenia.

Pozdr

Arek Epica 09 LMV W-wa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.