Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zaworek ...

Featured Replies

Napisano

Miał ktoś taki przypadek w cc 1.1 ze przez ten mały zaworek odpowietrzający układ chłodzenia ciekł płyn ???? i na dodatek urwała mi sie ta końcówka do jego odkręcenia chyba z przegrzania materiału 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Miał ktoś taki przypadek w cc 1.1 ze przez ten mały zaworek odpowietrzający układ chłodzenia ciekł

> płyn ???? i na dodatek urwała mi sie ta końcówka do jego odkręcenia chyba z przegrzania

> materiału

Ja miałem taki przypadek - strzelił zaworek na rurze do nagrzewnicy. Nie ciekło ale dosłownie wyparowało hehehehe. Jakoś wykręciłem pozostałość (ten bolczyk). Teraz mam po prostu wkręconego metalowego wkręta na pakuły.

Napisano

> Ja miałem taki przypadek - strzelił zaworek na rurze do nagrzewnicy. Nie ciekło ale dosłownie

> wyparowało hehehehe. Jakoś wykręciłem pozostałość (ten bolczyk). Teraz mam po prostu

> wkręconego metalowego wkręta na pakuły.

ja wkrecilem srubke smile.gif

Napisano
  • Autor

> ja wkrecilem srubke

ale to chodzi nam o ten sam ? bo on jest przymocowany do węża gumowego to jak srube wkrecic ?? 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Miał ktoś taki przypadek w cc 1.1 ze przez ten mały zaworek odpowietrzający układ chłodzenia ciekł

> płyn ???? i na dodatek urwała mi sie ta końcówka do jego odkręcenia chyba z przegrzania

> materiału

Miał zlosnik.gif

Po walkach z tym zaworkiem, skapitulowałem i założyłem przewód z 700 (bodajże) bez zaworka hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Miał

> Po walkach z tym zaworkiem, skapitulowałem i założyłem przewód z 700 (bodajże) bez zaworka

aha zeby.GIF

Napisano

ta śrubka-zaworek to kosztuje złotówkę w aso

Napisano

> ale to chodzi nam o ten sam ? bo on jest przymocowany do węża gumowego to jak srube wkrecic ??

upitolilem kawalek przewodu i wkrecilem srubke...

Napisano
  • Autor

dzis juz zrobiłem zanim bylem w fiacie to chcieli 20 zł samego korka nie chcieli sprzedać :/ wkręciłem srubke do tego korpusu co sie wkręcało plastikową i jak narazie jest ok i mnie sie wydaje ze chyba takie rozwiązanie jest lepsze niz ten plastik waytogo.gif

Napisano

> materiału

Ja u siebie mam wkręconą srubkę piątkę na taśmę teflonową do uszczelniania rur i nic nie cieknie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.